Organisatie Groep Zuid

Full service organisatie bureau

Organisatie Groep Zuid

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is OGZ! Als onafhankelijk full-service evenementenbureau met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van vakbeurzen staan wij sterk in het beurzenlandschap van Nederland en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van toonaangevende vakbeurzen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Ons jonge en enthousiaste team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie zet zich, dag in dag uit, in om van elk evenement een groot succes te maken. Met een klantgerichte benadering verliezen ze onze drie OGZ-pijlers ‘kwaliteit, meerwaarde en relevantie’ geen seconde uit het oog. Hierdoor kunnen zij met gemak dat vanzelfsprekende ‘stapje extra’ zetten en maken ze de verwachtingen van zowel onze exposanten als de bezoekers meer dan waar.

We hebben een ruim gevulde portfolio en breiden deze ieder jaar weer uit met aansprekende producties in diverse branches. Zoals onze inspirerende e-commerce evenementen, co-producties, congressen en het marktleiderschap in onderwijs gerelateerde beurzen. Door deze breed opgebouwde ervaring, in combinatie met onze in-house kennis, kunnen we onszelf blijven onderscheiden en uitdagen. We leggen dan ook met plezier de lat hoog om voorop te blijven in de dynamische evenementenbranche en onze klanten te verrassen met hét podium dat ze verdienen.

(Kun je niet wachten om met ons te werken? Neem dan contact met ons op. Wil je liever bij ons werken? Bekijk dan eens onze vacaturepagina!)

Onze beurzen

Webwinkel Vakdagen
 

wwv Lees meer

Big Data Expo
 

bde Lees meer

Onderwijsbeurzen
 

onwbzLees meer

De BuitenlandBeurs
 

BuitenlandBeurs Lees meer

Festivak
 

festivak Lees meer

eRIC
 

ericLees meer