Organisatie Groep Zuid

Onafhankelijk organisatie bureau

Organisatie Groep Zuid
 

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is OGZ! Als onafhankelijk organisatie bureau in het volledig zelfstandig ontwikkelen en organiseren van vakbeurzen en congressen, zijn wij de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzen landschap en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van diverse vakbeurzen, publieks-evenementen (onderwijsbeurzen) en congressen in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende topmerken.

Met een jong en enthousiast team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie zetten we ons, dag in dag uit, in om van elk evenement een groot succes te maken. Met een klantgerichte benadering verliezen we onze drie OGZ-pijlers ‘kwaliteit, meerwaarde en relevantie’ geen seconde uit het oog. Hierdoor kunnen wij met gemak dat vanzelfsprekende ‘stapje extra’ zetten en maken we de verwachtingen van zowel onze exposanten als de bezoekers meer dan waar.

We hebben een ruim gevuld portfolio en breiden dit ieder jaar weer uit met aansprekende producties in diverse branches. Denk aan bijvoorbeeld het nummer 1 e-commerce event van Nederland de Webwinkel Vakdagen, de groeiende Big Data Expo, Festivak dat al sinds 1996 bestaat en plaatsvindt in zowel Nederland als België, onze co-productie eRIC op het voormalige vliegveld Twenthe en niet te vergeten onze onderwijs gerelateerde beurzen.
Door deze breed opgebouwde ervaring, in combinatie met onze in-house kennis, kunnen we onszelf blijven vernieuwen en uitdagen. We leggen dan ook met plezier de lat hoog om voorop te blijven in de dynamische evenementenbranche en onze klanten te verrassen met hét podium dat ze verdienen.

Kun je niet wachten om met ons te werken? Neem dan contact met ons op. Wil je liever bij ons werken? Bekijk dan onze vacaturepagina!

16
Medewerkers

Bekijk het team

10
Onze Merken

Bekijk onze merken

Onze beurzen

Webwinkel Vakdagen
 

wwv Lees meer

Big Data Expo
 

bde Lees meer

Onderwijsbeurs Zuid
 

Onderwijsbeurs Zuid Lees meer

Onderwijsbeurs Noordoost

Onderwijsbeurs Noordoost Lees meer

Festivak Nederland
 

Festivak NL Lees meer

Studiekeuzebeurs Midden
 

Studiekeuzebeurs Midden Lees meer

De BuitenlandBeurs
 

BuitenlandBeurs Lees meer

Studiekeuzebeurs West
 

Studiekeuzebeurs WestLees meer

eRIC
 

ericLees meer

Festivak België
 

Festivak BELees meer