Organisatie Groep Zuid

Onafhankelijk organisatie bureau

Organisatie Groep Zuid

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is OGZ! We zijn een onafhankelijk organisatie bureau dat zelfstandig vakbeurzen en congressen ontwikkelt en organiseert. In de afgelopen 28 jaar zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier om van elke productie samen een groot succes te maken.

Bruisende beurzen op A-locaties

We hebben een ruim gevuld portfolio dat steeds uitgebreid wordt met aansprekende producties in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende merken.

Zo organiseren we al meer dan 15 jaar de Webwinkel Vakdagen, het #1 digital commerce event van de Benelux.

Ook helpen we 50.000 toekomstig studenten met het vinden van hun droomstudie tijdens onze 5 studiekeuzebeurzen én met het online platform Studiekeuzelab.

Maar vergeet vooral ook onze andere producties niet! 

Bekijk alle beurzen

 

Onze beurzen

Team

Een gepassioneerd & gedreven team

Ons jonge en enthousiaste team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie zet zich, dag in dag uit, keihard in met één doel: producties neerzetten die de verwachtingen van zowel exposanten als bezoekers meer dan waarmaken!

Hard werken zit in het bloed van een typische OGZ'er. We blijven onszelf vernieuwen en uitdagen om voorop te blijven in de dynamische evenementenbranche en onze klanten te verrassen met hét podium dat ze verdienen.

Het geheim van het sterke teamgevoel zit ‘m in het samen toewerken naar een beurs. De hechte samenwerking, spanning én de ontlading van een succesvol event zorgen voor een onovertroffen teamspirit. Benieuwd wie zich dagelijks inzetten om onze prachtige beursvloeren te realiseren? 

Maak kennis met het team

Werken bij OGZ?

Word jij ook enthousiast van werken aan de grootste en meest inspirerende producties met een hecht, klein en informeel team? Dan hebben wij de baan voor jou!

Bekijk onze vacatures