Danique van Gerwen

Facilitair Manager

Ik werk sinds 2015 bij OGZ. Na mijn studie ben ik hier gestart op de marketingafdeling. Daar heb ik met veel plezier 2 beursseizoenen gewerkt. Maar het begon te kriebelen. Juist het praktische organiseren van de beurs, zorgen dat alles aanwezig is en goed verloopt was wat ik wilde doen.

Ik kreeg de kans om de stap naar de facilitaire afdeling te maken. Dit is mijn ding! Starten met een lege hal en die helemaal opbouwen tot een van onze prachtige producties! En altijd een onrealistisch baalmomentje wanneer de hal na een relatief korte afbouw weer "leeg" is. De tijd gaat zó snel! Gelukkig dan altijd weer ruimte voor groei en een volgend project :)

"Samen keihard werken als het nodig is, maar ook keihard genieten wanneer dat kan!"

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Dat je elke productie weer met "niks" begint... Een mooi project neer zet en vervolgens de kans krijgt het de volgende keer nóg beter te doen. Ook de afwisseling in contact met leveranciers en exposanten vind ik leuk!

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

De "Work hard, play hard" mentaliteit. Samen keihard werken als het nodig is, maar ook keihard genieten wanneer dat kan!

Foto's team II


Mijn OGZ-hoogtepunt

Ik denk toch de Webwinkel Vakdagen Summer Edition in juli 2021. In zo'n absurde tijd tóch met het team een mooie beurs neerzetten, dat geeft een kick. Kansen pakken als ze er zijn, 100x aanpassen n.a.v. veranderde maatregelen en uiteindelijk als een van de weinige partijen het ook echt aandurven door te zetten.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Ai, moeilijke... Maar ik denk dat het ook het diner na de eerste beursdag van de Webwinkel Vakdagen Summer Edition was. De ontlading dat alles goed gegaan was, dat alles even normaal leek (op de mega brede gangpaden na) en vooral dat we eindelijk weer "mochten", dat was top!

In mijn vrije tijd...

Doe ik iets te weinig aan sport en geniet ik iets te veel van een wijntje/kaasje op het terras...

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen