Dominique Richelle

Facilitair Manager

Ik heb altijd al een passie gehad voor de evenementensector, zo ben ik na mijn studie terecht gekomen bij OGZ waar ik sinds april 2022 met veel plezier welk in de functie van Facilitair Manager. Hierbij ben ik het aanspreekpunt voor exposanten rondom bestellingen en praktische vragen, leveranciers, standbouwers en locaties.

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Natuurlijk een lege beurshal zien veranderen in een volwaardige beurs. Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met leveranciers, het opbouwen van lege beurshallen en het oplossen van problemen en als je dat dan samen met gezellige collega’s kan doen, is dat een perfecte combinatie.

Dominique in actie

Actiefoto Dominique 2

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Ik werk fijn in een klein bedrijf waar je snel kan schakelen tussen collega's en toeleveranciers van de beurs. Daarnaast zijn de leuke uitjes ook een belangrijk onderdeel.

Mijn OGZ-hoogtepunt

Na 6 maanden meewerken en leren heb ik in September kunnen knallen met mijn eerste beurs: Big Data Expo. Het is gaaf om zelf de touwtjes in handen te hebben van een productie.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Tijdens de opbouw en de beursdagen gaan we altijd met collega’s uit eten en dat hebben we wel verdient na een dag hard werken. Dusja, alle eetmomenten zijn leuk en gezellig.

In mijn vrije tijd...

kun je me vinden bij een leuk koffietentje voor een goede kop koffie of op vakantie wanneer het kan. Daarnaast ga ik graag wandelen of een avondje op de bank doorbrengen met een filmpje en een lekker kaasplankje.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen