CCV

CCV

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Om uw webshop nóg succesvoller te maken heeft CCV Shop talloze integraties die u eenvoudig kunt koppelen. Hierdoor worden veel technische zaken voor u uit handen genomen zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.

Om u nóg meer te ontzorgen en u handvaten te bieden om uw webshop verder te optimaliseren, bieden we onze Premium Services aan. Deze ondersteuning helpt u bij het verdiepen en uitbreiden van uw e-commerce activeiten zodat u onbezorgd online kunt ondernemen. De Premium Services kan u daarom zien als een extra dienst die u kan inschakelen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Met onze betaaldienst CCV Pay heeft u ook direct online betaalmogelijkheden als iDEAL, creditcards, Bancontact/Mister Cash en PayPal tot uw beschikking. Het grote voordeel van CCV Pay is dat de betaalopties volledig geïntegreerd zijn in uw webshop, hierdoor beheert u uw bestellingen en betalingen realtime vanuit één omgeving.