Creactiv

Creactiv

Wij zijn Cre@ctiv, een bende jonge, gepassioneerde ondernemers die een marketingbureau bemannen. Door onze krachten te bundelen, slagen we er keer op keer in om de (online) imago’s van onze klanten te optimaliseren, zodat hun doelgroepen er zich nog beter in kunnen vinden. Wat ons blij maakt? Mooie resultaten, die we met jóu neerzetten.

Wat we voor jou doen …

Wil je als starter, zelfstandig ondernemer, vzw of kmo de online zichtbaarheid van jouw bedrijf verhogen? Daarvoor gaan wij tot het uiterste. We verzorgen niet alleen jouw website, maar houden ook het totaalplaatje voor ogen. Met andere woorden: een complete webstrategie met aandacht voor je huisstijl, social media en andere marketingtools.

… doen we samen met jou

Wij maken er een erezaak van om jou als klant centraal te zetten. En dat zijn geen holle woorden. Tijdens al onze projecten nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar wat jij wil realiseren met jouw online aanwezigheid. Daarbij gaan we dieper in op jouw product of dienst, en de markt en de doelgroep(en) die je ermee wil bereiken. Want niet alleen jij hebt het allerbeste voor met jouw bedrijf!