Creative WebVision

Creative WebVision


EEN COMPLETE WEBSHOP MET ADMINISTRATIE VANAF €1/DAG

Creative WebVision ontwikkelt complete webshops met administratie vanaf €1/dag tot volledig maatwerk.
Bij Creative WebVision kan er op 2 manieren gewerkt worden :


MOGELIJKHEID 1 : EEN KANT-EN-KLARE WEBSHOP VOOR SLECHTS €1/DAG

U leest het goed! Amper €1/dag voor een complete webshop met uitgebreide administratie. Het beheer van producten, bestellingen, kortingscodes, merken, klanten, rubrieken, voorwaarden ... u kunt het allemaal zelf beheren met deze meer dan complete webshop! De webshop wordt voorzien van 100GB webruimte, een eigen domeinnaam, e-mailadressen en een SSL certificaat. De webshop en de administratie zijn responsive ontworpen zodat het gebruik op smartphones geen enkel probleem is. De €1/dag webshops zijn 3-talig.

Probeer de online demo : www.creativewebvision.com/demo
In deze demo kunt u via de balk bovenaan ook de administratie bekijken.


MOGELIJKHEID 2 : EEN WEBSHOP OP MAAT MET PERSOONLIJKE INBRENG

Dit type webshop wordt op basis van uw behoeften volledig op maat ontworpen. Uw ideeën worden bij de expertise van Creative WebVision gevoegd om zo de perfect webshop te realiseren. Iedere webshop is volledig uniek, een niet te onderschatten gegeven voor uw online identiteit. Tijdens de ontwikkeling blijft u van kortbij op de hoogte en heeft u inspraak in alle facetten van de webshop. Creative WebVision geeft prioriteit aan een nauwe samenwerking en klantenservice. Er wordt met directe telefoonlijnen gewerkt en dus niet met keuzemenu's of eindeloze wachtmelodieën. Daarnaast begrijpt Creative WebVision dat een webshop niet alleen tijdens de kantooruren geopend is.


Beide mogelijkheden zijn compatibel met elkaar. Dat wil zeggen dat u met een €1/dag webshop kunt starten om later eventueel door te groeien naar een webshop op maat. De functionaliteiten van de €1/dag webshop vormen de basis van de webshop op maat. Een webshop op maat wordt uitgebreid met een uniek design en eventueel extra functionaliteiten.

Bezoek ons op stand 30 waar u onze interactieve demo kunt proberen.
Kom langs en overtuig uzelf. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.

Probeer de demo online : www.creativewebvision.com/demo