FirstFocus

FirstFocus

Vele twijfelen of het wel de juiste keus is om over te stappen naar Magento 2.0. FirstFocus biedt een unieke oplossing voor de Magento 1.9 webshops. Door onze migratie tool OnTargetCMS is overstappen een fluitje van een cent. FirstFocus zal middels een speciaal ontwikkelde plugin uw Magento webshop eenvoudig migreren naar OnTarget 4.0 CMS. Een premium CMS met een top performance die snel, flexibel en makkelijk in gebruik is. Daarnaast blijft het innovatief en is het eenvoudig te integreren met elk psp en fulfillment partij die u wilt. Klaar voor de toekomst, klaar voor succes!

Heeft u een winkel en een webshop? Is uw webshop real-time gekoppeld met uw kassa? Nee? Dan biedt FirstFocus ook voor u de juiste oplossing. De webshops van FirstFocus worden gekoppeld met diverse POS-leveranciers zoals Blueretail van Newway. Uiteraard is een eigen op maat gemaakte APP geen probleem. 

Wilt u inzicht in wat uw online marketingbudget effect heeft op uw totale bedrijfsomzet? Met de unieke Omnichannel/ROPO support zal FirstFocus u begeleiden bij de eerste stappen tot een volledige realtime omnichannel dashboard.