Human Workspace

Human Workspace

Human Workspace BV is leverancier van ergonomische werkpleksystemen en met name gespecialiseerd in productieve inpaktafels.

Onze werktafels hebben een modulair ontwerp waardoor deze eenvoudig aan uw specifieke behoeftes en die van uw werknemers kunnen worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van uw inpaklijn of werkzaamheden. Worden de pakketten gewogen? dan integreren we een weegschaal, labelprinters en prullenbakken worden netjes onder de werktafel geplaatst en ook inpak- en vulmateriaal wordt boven of aan de werktafel bevestigd. Zodoende is er voldoende ruimte om overzichtelijk te werken en wordt zo min mogelijk kostbare magazijnruimte in beslag genomen. Deze manier van werken bevordert de kwaliteit van de werkzaamheden en de productiviteit. Ook het welzijn van werknemers wordt in acht genomen, alle werktafels zijn in hoogte verstelbaar en we leveren o.a. ergonomische stamatten om uitglijden en blessures te voorkomen.

Human Workspace voert een ruim assortiment aan werktafels en alle bijbehorende accessoires. Wij zijn officieel importeur van het Finse merk Treston en staan garant voor de kwaliteit van onze producten die wij direct leveren onder zeer gunstige voorwaarden. Onze missie is om bedrijven te ontzorgen, van advies tot installatie en ook na het project zijn wij betrokken.

Dankzij jarenlange ervaring zien wij direct welk werkpleksysteem het beste bij uw bedrijf en werkzaamheden past. U kunt bij ons terecht voor een simpele inpaktafel maar ook voor complexe integratieprojecten draaien wij onze hand niet om. 

Bent u benieuwd naar onze producten of op zoek naar advies? Bezoek stand 17, recht tegenover de ingang, wij staan voor u klaar!