Klarna

Klarna

SOFORT. Betaal nu met een online overschrijving.

Online overschrijving

Je had misschien een oranje Sofort logo verwacht en vraagt je nu af waar je bent beland. We hebben leuk nieuws! De betaalmethode 'Sofort' is nu de ster van het Klarna-team, of met andere woorden: Elvis is het nieuwste lid van The Beatles.

Sofort heeft een nieuw jasje gekregen. Het is dezelfde nieuwe betaalmethode in een smoooth wereld. De smoooth wereld van Klarna. Want Klarna heeft SOFORT overgenomen.

De look en feel en de naam zijn veranderd, maar de voordelen van het product niet. Online shoppers kunnen nog altijd direct betalen met hun gegevens voor internetbankieren.

Snel, direct, simpel en veilig.

Het grote voordeel voor klanten is dat registreren of een rekening openen niet nodig is. Het geld wordt rechtstreeks overgeschreven van de online bankrekening van de klant naar de bankrekening van je webshop. Je ontvangt een onmiddellijke transactiebevestiging en kunt de producten dus meteen naar je klanten versturen.

De betaalmethode ‘online overschrijving’ is beschikbaar in 9 Europese landen.

En wie is Klarna dan? Klarna is in 2005 opgericht met de ambitie om online shoppen smoooth te maken. Klarna biedt consumenten intuïtieve opties om te betalen met een betaaloplossing die is aangepast aan hun behoeften en voorkeuren. Of je nu voor onze complete alles-in-één checkout oplossing gaat, of liever kiest voor à la carte betaalmethoden zoals Betaal nu en Betaal later, de shopervaring van de consument blijft maximaal. Wij betalen de webwinkelier gegarandeerd uit, terwijl de consument ons terugbetaalt wanneer en hoe hij dat wilt.

Klarna is één van de meest toonaangevende betaalproviders in Europa en heeft recent een banklicentie verworven. Met haar innovatieve manier van denken wil zij de drijvende kracht worden in de transformatie van online betalen. Klarna ontwikkelt zich in rap tempo verder. Met de aankoop van SOFORT ontstond in 2014 de Klarna Group.

Met 1.700 medewerkers, werkt Klarna hard om aan de betaal behoeften van 19 miljoen  consumenten in 2017 en 89.000 webwinkeliers in 14 landen te voldoen.

Je vindt meer informatie over ons op klarna.com/betaalnu