Newway

https://www.newway.nl

Standnr: 23

Newway

Newway maakt uw organisatie succesvoller door zicht te focussen op effectieve en efficiënte automatisering van uw primaire bedrijfsprocessen.

Wij zijn al ruim 30 jaar een toonaangevende producent van uiterst krachtige, betrouwbare en functionele productsoftware binnen de Retail in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- als buitenland. Als innovatieve partner staan onze totaaloplossingen garant voor optimalisering van het rendement van uw onderneming.

De BlueCommunication Enterprise Service Bus is daarbij dé oplossing voor betrouwbaar transport van uw gegevens. Het is het integratieplatform dat ervoor zorgt dat u uw gegevens altijd ter beschikking heeft op het juiste moment op de juiste plaats. De ESB wordt veelvoudig gebruikt voor data uitwisseling tussen externe applicaties, de Online winkel en de POS-systemen in de fysieke winkels.

BlueRetail is onze krachtige en gebruiksvriendelijke Retail ERP software, die uw winkelbedrijf automatiseert. Het legt uw geld-, transactie- en informatiestromen optimaal vast binnen het BlueRetail transactiesysteem.  Het is modulair van opbouw en dat betekent dat u specifiek kunt kiezen voor functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft. Hierdoor is BlueRetail geschikt voor internetwinkels, zelfstandige winkels, winkelketens, filiaalbedrijven, franchise organisaties, inkoop combinaties en postorderbedrijven.

Tijdens de Webshop Vakbeurs stellen wij u graag voor aan onze partner FirstFocus, een full service marketingbureau op het gebied van web development en internet marketing.

The Newway Forward, ........ aangenaam kennis met u te maken.