Quadus VOF

Quadus VOF

QUADUS IS DE ONE STOP SHOP VOOR AL UW ONLINE BEHOEFTES

Quadus helpt u van A tot Z voor de opzet van uw websites, webshops, digitale catalogus, emails, sociale media en online marketing.

Uw website of webshop wordt niet meer verder beheerd en/of is verouderd ?  Geen nood, ook daar kunnen we u helpen.

Wie zijn we ?

Quadus bestaat reeds 12 jaar en met ons ervaren team zoeken we altijd de beste oplossing voor jouw online zoektocht. Van huisstijl, logo ontwerp, fotoshoot, webdesign tot online marketing alles kan door ons geleverd worden.

Eenvoudig beheer

Quadus heeft er voor gezorgd dat elke WordPress en Prestashop website uitgerust is met systemen die door iedereen eenvoudig te beheren zijn, zonder grote computerervaring. Je website aanpassen via je facebookpagina is één van onze sterkte oplossingen.

Support van A tot Z

Quadus stopt niet na het afleveren van je website of webshop. Onze supportafdeling helpt je daarna verder. Backups, online monitoring, ondersteuning bij aanpassingen, technische interactie met de webruimteleverancier ook daar gaan we tot het einde. We leveren ook al deze diensten op websites/webshops die niet door ons gemaakt zijn.

Flexibiliteit

Weet je niet of je webshop concept een succes zal worden ? Dan gaan we gewoon gefaseerd te werk. Van het opstellen van een eenvoudige website, naar een online catalogus tot de mogelijkheid om online te bestellen en te betalen, dat kunnen we allemaal over tijd en budget gaan spreiden.