Sovendus

Sovendus

U wilt extra omzet en nieuwe klanten genereren? Word dan deel van ons hoogwaardige, gesloten vouchernetwerk en profiteer van 800.000 consumenten die maandelijks in meer dan 100 partnershops actief zijn. Nodig deze online consumenten ook uit voor uw shop!

Zo eenvoudig is het:

  • Na het online winkelen in onze partnershops verschijnt op de bedankpagina een gepersonaliseerde uiting in de huisstijl van de shop.
  • Met één klik komt de consument op de keuzepagina voor vouchers waar diegene er één uitkiest.
  • Na het aanvragen van de voucher kan deze direct in uw shop ingewisseld worden. Door geautomatiseerde herinneringsmails wordt de klant nog eens aan het inwisselen herinnerd.

Sterk internationaal netwerk

Sinds onze oprichting in 2008 groeit ons netwerk continu. Intussen doen meer dan 960 partnershops in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië en Spanje mee.

Sovendus heeft ongeveer 100 medewerkers die, naast het kantoor in Almere (NL), vanuit vijf kantoren in Duitsland opereren (Karlsruhe, Freiburg, Ulm, Offenburg & Goslar).
Dankzij het enthousiaste team en de innovatieve technologie lukt het om onze partners dagelijks te begeleiden en hun wensen en eisen optimaal te vervullen. Uw tevredenheid staat voor ons centraal.