Tesla

https://www.tesla.com

Standnr: 34

Tesla

Tesla op Webshop vakbeurs met Model X
Tesla’s missie is de transitie van de wereld naar duurzaam transport te versnellen met een totaalaanbod aan steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s. Het in California-gevestigde Tesla ontwerpt en bouwt elektrische auto’s en hernieuwbare energieopslag oplossingen. Tesla heeft meer dan 200,000 elektrische voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd.

Elektrische SUV zonder compromis
Model X heeft standaard vierwielaandrijving en een accu met een capaciteit van 75 of 100 kWh, voor een bereik van maximaal 565 km, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Daarnaast biedt Model X ruimte voor zeven volwassenen en hun bagage. Opladen kan eenvoudig thuis, zodat de auto elke dag paraat staat met een volle accu, of onderweg aan de Tesla Supercharger die de auto in 40 minuten van 0 tot 80% vol laadt. Zakelijke rijders profiteren daarnaast van 120% fiscale aftrekbaarheid.

Prestaties en veiligheid in nieuw perspectief
Model S is ontworpen om een van de veiligste auto’s op de weg te zijn met prestaties die normaal alleen een sportwagen kan evenaren. Zo accelereert de snelste versie van Model S met Ludicrous Mode in slechts 2,7 seconden naar de 100 km/h. Met de Autopilot functies van Model S wordt rijden op de snelweg niet alleen veiliger, maar ook stressvrij. De actieradius is de grootste van alle elektrische auto’s en varieert van 490 km (Model S 75D) tot 632 km (100D) gebaseerd op de NEDC cyclus. Zakelijke rijders profiteren van 120% fiscale aftrekbaarheid, net als bij Model X.