Topa Packaging - Doordacht verpakt

Topa Packaging - Doordacht verpakt

Snel en handig inpakken. Goed, netjes en voordelig verzenden. Door een compleet assortiment verpakkingen op voorraad is er voor elk product een verpakkingsoplossing. En wat er niet is, maken we!

Een paar voorbeelden: We leveren brievenbusdozen zodat de verzendkosten laag kunnen blijven, speciale boekverpakkingen met variabele hoogtes die uw boeken en andere drukwerk goed beschermen, en de bekende luchtkussenenveloppen om licht en veilig te verzenden. Dit alles in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.

Ook verzendzakken, ook wel koerierszakken genoemd, leveren wij snel en voordelig.
En natuurlijk zijn er kartonnen dozen. Van heel klein, tot zeer groot, en zo nodig van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van de Speedbox, de Readybox, de Varibox of de Autolockdoos. Snel opzetbaar, zonder tape, variabel in hoogte, en ga maar door.

In bepaalde gevallen zal een product extra beschermd moeten worden tijdens transport. Ook hiervoor zijn diverse oplossingen mogelijk. Op onze stand tijdens de Webshop vakbeurs laten wij u het nieuwste van het nieuwste zien.

Natuurlijk kunnen wij hier doorgaan met het opsommen van ons assortiment, want er is zo veel mogelijk. Maar naast veilig, snel en voordelig verzenden, zijn er vaak ook nog de persoonlijke wensen om het product op de juiste manier bij úw klant aan te laten komen. Dan het een persoonlijk advies altijd prettig.

Wij ontmoeten u graag op de beurs.
Eerder bellen, mailen of chatten kan uiteraard ook