Trustpilot

Trustpilot

Trustpilot is een online community gedreven door reviews. Dankzij het verzamelen van reviews van producten en diensten stimuleren wij transparantie en vertrouwen tussen bedrijven en klanten.

Trustpilot helpt bedrijven proactief met het verzamelen van reviews, om te achterhalen wat klanten vinden van de kwaliteit van een bepaalde dienst of product. Dit betekent ieder onderdeel van de aankoop, van het moment van de bestelling, via de klantenservice tot aan de levering. Dit helpt bedrijven de juiste zakelijke beslissing te nemen, de online reputatie te bewaken, de aanloop van nieuwe klanten te stimuleren en problemen in het aankoopproces te herkennen.

Zowel bedrijven als klanten profiteren van onze community. De stem van de klant is koning, online reviews zijn de nieuwe digitale mond-tot-mond aanbevelingen. Eerlijke reviews zonder enige vorm van censuur assisteren andere klanten bij het nemen van een slimmere online aankoopbeslissing.

Werken aan vertrouwen is onze passie en daarom zijn wij trots om de grootste en snelst groeiende online review community van Europa te zijn.