Hilde Hanssen

Account manager onderwijs

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij OGZ als Accountmanager Onderwijs en Decanenbegeleiding. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de sales van de Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen, De Buitenlandbeurs en Studiekeuzelab. Daarnaast onderhoud ik ook het contact met decanen en ondersteun ik hen met diverse uitlopende vraagstukken. De combinatie en diversiteit in mijn rol spreken mij erg aan.

Wat maakt mijn functie zo leuk?

De diversiteit, ik sta met veel verschillende mensen in contact en we hebben samen één doel en hier werken we ook samen naar toe. Het is super mooi om te zien hoe alles tijdens een beurs samenkomt tot een geheel. Dat geeft veel voldoening omdat je daar samen zo hard naar en voor hebt gewerkt. Daarnaast krijg ik ook ontzettend veel energie en wordt ik heel enthousiast wanneer ik zie dat jongere middels onze beurzen weer een stapje verder komen in hun studiekeuze. Hun groei zien is heel gaaf en dankbaar.

Waarom werken bij OGZ?

OGZ is een gezellig, maar ook hardwerkend bedrijf met zeer enthousiaste collega's. Er is ruimte voor eigen initiatieven en er zijn mogelijkheden voor groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Actiefoto Hilde 2

"Zo gaaf dat mijn eerste twee beurzen uitdraaiden op een bezoekersrecord. Dat smaakt naar meer!"

Mijn OGZ-hoogtepunt

Dat direct de eerste twee beurzen die ik mee draaide, uitdraaide tot de beste edities van deze beurzen welke we tot op heden hebben gehad. Beide edities met een recordaantal bezoekers, zo gaaf! Dit ruikt/smaakt alleen maar naar meer!

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Het "BOEKENKASTJE" bij Oakwoodgrill Restaurant in Veldhoven. Hier heb ik kennis mee gemaakt tijdens mijn eerste beurs en mijn eerste werkmaand bij OGZ, een absoluut groot en warm welkom! Ik sta nog steeds wel versteld over de hoeveelheid en grote van dit voorgerecht. Als je het mij vraagt had het ook zeker door gekund als hoofdgerecht ;)

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd vind ik het leuk en gezellig om te borrelen met vrienden, GT's te drinken op het terras (of thuis of op een festival) en ik vind uiteten of op vakantie gaan ook zeker geen straf. Ik tennis ook graag en doe meerdere keren in de week aan crossfit. Dat laatste doe ik het liefst in de ochtend voor werktijd. Zo start ik mijn (werk)dag met een leeg hoofd + ik ben ik direct fit en "aan". Verder geniet ik ook enorm van tijd doorbrengen met de mensen die me lief en dierbaar zijn. Een beetje cliché misschien maar wel waar! :)

Actiefoto Hilde

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen