Inge van Gastel

Online Marketeer

Hola! Inge hier, online marketeer bij OGZ sinds januari 2020. Ik ben een beetje de eeuwige student van de groep (al kan dat eigenlijk al jaren niet meer). Ik kom oorspronkelijk uit het pittoreske Nijnsel - ja, dat is echt een dorp, ergens in Brabant - maar ben na mijn studententijd in Tilburg blijven hangen. Altijd in voor een borrel of slechte grap. Help jij mij om eindelijk de OGZ-(bier)cantus op poten te krijgen?

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Het is super afwisselend. Ik werk namelijk voor alle beurstitels, Studiekeuzelab én OGZ zelf, waardoor je te maken hebt met de meest gevarieerde thema's en doelgroepen. Ook vind ik het tof dat we als marketingteam veel vraagstukken samen oppakken en ik bijvoorbeeld de ruimte krijg om mee na te denken over hoe we de merken nog beter in de markt kunnen zetten: of het nu met een gave multichannel campagne, het omgooien van de website, een nieuwe netwerktool of een activatie op de beurs is, het kan allemaal.

"Iedereen hier heeft passie voor onze producties, hou ik van!"

Skitrip Ischgl 2022

Waarom werken bij OGZ?

Ik ben helemaal op mijn plek in het team: lekker Brabants, relatief klein, informeel en (een) plat(te organisatiestructuur). De sfeer op kantoor is top: er wordt veel gelachen, maar een discussie wordt ook zeker niet uit de weg gegaan, altijd om onze beurzen te verbeteren. Passie, hou ik van!

En natuurlijk de (dynamiek van de) beurzen. Samen keihard gas geven en toewerken naar dat ene moment, dat is toch gaaf?

Mijn OGZ-hoogtepunt

De skitrip wordt wel heel lastig te evenaren - dat was echt onvergetelijk. En verder: mocht je ooit bij ons op de koffie komen, vraag dan naar de OGaZet... Een hele krant vol hoogtepunten bij OGZ!

Meest memorabele eet/borrelmoment

Op donderdagavond spontaan radje draaien op Stratum na een heerlijk etentje bij Mood. Zo fout dat het goed was.

In mijn vrije tijd...

Bezoek ik festivals, sponsor ik de horeca, pak ik een filmpje bij Cinecitta en moedig ik natuurlijk Tilburg's trots - overduidelijk Willem II - aan. Ik betaal voor Basic Fit en bij de juiste omstandigheden (15+ graden, droog en windkracht 2 of 3) spring ik op de racefiets.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen