Inge van Gastel

Online Marketeer


Het jaar 2020 is goed begonnen voor mij! In januari ben ik namelijk als online marketeer gestart bij OGZ. In deze functie zorg ik ervoor dat de juiste doelgroepen via de juiste (sociale) kanalen, op het juiste moment en met de juiste boodschap bereikt worden. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de beurzen druk bezocht worden, en dat ze bovenal inhoudelijk sterk en van meerwaarde voor de klant zijn. Dat ik dit voor elk van onze beurzen mag doen, maakt het extra leuk door de diversiteit van de thema’s en doelgroepen.

Vrije tijd

Festivals bezoeken, speciaalbiertjes of wijntjes drinken met vrienden en natuurlijk Tilburgs trots (overduidelijk Willem II) aanmoedigen. Zo nu en dan zoek ik zelf het amateur voetbalveld nog eens op en bij hoge uitzondering weten ze me over te halen nog een wedstrijdje mee te spelen, maar liever sta ik met een biertje in de hand langs de lijn de wedstrijd van commentaar te voorzien ;).

Johan Cruijff
Johan Cruijff

“Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken”.

FAVORIETE DRANKJE

La Chouffe, Tripel Karmeliet en Cornet behoren wel echt tot de favorieten. Maar een ander speicaalbiertje of wijntje gaat er ook wel in. Daarnaast fervent spa rood drinker.

Ik werk aan de volgende beurzen

Projecten alles