WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Ik ben creatief met tekst en kan veel kanten op met de content die ik creƫer voor OGZ. Omdat ik voor elke beurs schrijf, is de doelgroep die ik moet bereiken bovendien erg divers.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Omdat wij een superleuk team hebben en regelmatig samen leuke dingen doen. Er komt geregeld (misschien wel iets te vaak) iets lekkers op tafel, waardoor ik zeker niet gezonder ben gaan leven. Maar daar geef je niks om door de gezelligheid! Plus, het is erg mooi als je op een beurs staat en ziet dat de bezoekers en exposanten het naar hun zin hebben. Daar haal je voldoening uit.

Mijn OGZ-hoogtepunt

2 dingen springen eruit: dat ik topscorer van ons team werd op het bedrijvenvoetbaltoernooi waar we aan deelnamen & dat ik een prachtige fles whiskey won bij een lezing op de Big Data Expo

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Eigenlijk springt er niet direct 1 uit. Er komt eigenlijk altijd wel best veel drank en veel te veel lekker eten bij kijken. Bourgondisch genieten, zullen we maar zeggen.

In mijn vrije tijd...

Trap ik graag een balletje op het voetbalveld, doe ik aan fitnessen en hardlopen en daarnaast zit ik graag op een terrasje of drink ik ergens anders een paar heerlijke (speciaal)biertjes. Ook heb ik het druk met m'n cluppie Feyenoord supporteren, vaak voor de tv en een paar keer per jaar in De Kuip.

Actiefoto luuk

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen