WWV beursoverzicht

"We maken er een feestje van met elkaar"

Bo is sinds september 2019 werkzaam als Account Manager bij OGZ. Samen met Ylona is ze verantwoordelijk voor de sales van drie beurzen en 1 congres; Webwinkel Vakdagen, Big Data Expo, Eco-Technovation en de Data Insights Conference.

Best een aardige kluif, maar daar laat deze eind-twintiger zich niet door afschrikken. ‘’Het projectmatig werken is erg leuk! Het begint met de werving van klanten, het opbouwen richting de beurs en na afloop van de beurs natuurlijk ook nog aftersales. Er is steeds weer een nieuwe fase per project.

Niet over één nacht ijs

“Interesse wekken is één, maar voordat er een getekend contract ligt, zitten er vaak nog wel wat contactmomenten tussen. Logisch ook, want het is best een grote investering voor het bedrijf. Bovendien bieden we een uitgebreide menukaart aan deelnamemogelijkheden, wat betekent dat er veel te kiezen is. Dit maakt het beslissingstraject er niet altijd makkelijker op, maar het zorgt er wel voor dat we de klant zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Al hoop ik natuurlijk zo snel mogelijk op een inschrijving, het is begrijpelijk dat hier intern meerdere mensen naar moeten kijken en dat er eerst wat onzekerheden weggenomen of vragen beantwoord moeten worden voordat er een definitieve ja is. Op die momenten sta ik met liefde klaar!”

Bo tijdens de Big Data Expo

Bo in het saleskantoor van de WWV

Een band opbouwen en steeds beter adviseren

“Het allerleukste van mijn functie vind ik het klantcontact, daar draait het om. Ik bouw een band met iemand op en daardoor kan ik ze steeds beter adviseren en ondersteunen. Luisteren naar de wensen van de klant is dus superbelangrijk!”

Commercieel en dienstverlenend

Op de vraag wanneer de Eindhovense een fijne werkdag heeft gehad, zegt ze zonder twijfel: ‘’Als ik iets heb verkocht. Ik word namelijk het blijst van de verkopen. Ook vind ik het superleuk om de klant verder te kunnen helpen: als ik een vraag krijg waar ik het antwoord niet op weet, doe ik er alles aan om het bij mijn collega’s alsnog te achterhalen. Ik vind het leuk om de verbindende schakel te zijn die zorgt dat de band met de klant goed is en blijft.

Diversiteit in producties

‘’Ik heb commerciële economie gestudeerd en daar is sales een groot onderdeel van. Meteen na mijn studie ben ik bij OGZ aan de slag gegaan. Ik kende het bedrijf niet, maar zag via LinkedIn een advertentie voorbijkomen. Wat me aansprak was de grootte van het bedrijf, de diversiteit in producties, het vakgebied waar het zich in afspeelt en het team leek me heel leuk,’’ aldus Bo.

Betrokken, enthousiast en harde werkers

Dat het een leuk team is, werd gelukkig al snel bevestigd. ‘’We zijn allemaal betrokken, enthousiast, harde werkers, maar er is ook tijd voor plezier. Met de beurzen verblijven we met zijn allen in een hotel, ontbijten en eten met het team, gaan wel eens samen op stap. Dat is superleuk aan mijn functie: we maken er een feestje van met elkaar en knallen met zijn allen op de beurs,’’ vertelt de OGZ-medewerkster vol trots.

Trots, trotser, trotst

‘’De Summer Edition van de Webwinkel Vakdagen tijdens de corona periode, daar ben ik héél trots op. Trots dat we in zo’n uitdagende tijd vol onzekerheden gedaan hebben wat anderen niet aan durfden of konden: met succes een beurs op 1,5 meter neerzetten! Onze klanten waren zo blij dat ze zich direct opnieuw inschreven. Dat is voor ons het ultieme bewijs dat we het als bedrijf goed hebben gedaan,’’ besluit Bo haar verhaal.

Teamuitje 2022!

Ook (weer) trots zijn op je werk en je team?

Heeft Bo je geïnspireerd met haar bevlogenheid voor het vak én haar collega’s? Neem contact met ons op of bekijk de vacatures!

Bekijk vacatures

Meer over onze beurzen

Meer over de beurzen

Bekijk onze producties

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Meer over het team