Annemieke Harbrecht

Creative stagiaire

In februari 2023 ben ik begonnen aan mijn afstudeeropdracht in het marketing team bij OGZ. Hier ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een innovatief en immersief concept om de beurs ervaring op de studiekeuzebeurzen te verbeteren. 

Wat maakt mijn stage zo leuk?

Wat mijn stage zo leuk maakt is het idee dat ik niet voor niets aan het werk ben. Wetend dat ik mijn harde werk over een half jaar op de beurzen weer terug kan zien, motiveert mij elke dag weer om te knallen. Daarnaast zit er een enorm hardwerkend en gemotiveerd team achter, dat mij elke keer weer verder wilt helpen. Mijn concepten en ideeën worden met open armen ontvangen en niets is te gek! 

Waarom stage lopen bij OGZ?

Zoals ik net al zei staat er een enorm gemotiveerd team achter je dat je elke dag een stapje verder wilt helpen. Je kunt altijd terecht voor feedback of een gezellige babbel. Ook als grafisch vormgever of concept creator is er een plekje voor je en er wordt actief met je meegedacht om fantastische opdracht te formuleren.

 

Annemieke

 

Mijn OGZ-hoogtepunt

Naar mijn idee moet mijn OGZ-hoogtepunt nog komen. Ik ben nu aan het voorbereiden op de studiekeuzebeurzen die buiten mijn stageperiode vallen. Echter ga ik dit met volle enthousiasme bekijken, zodra de beurs begint. Ik kan niet wachten om mijn werk live te aanschouwen!

Meest memorabele eetmoment bij OGZ?

Voor mij persoonlijk vond ik het diner na de eerste beursdag van de WWV het meest memorabel. Iedereen was helemaal gesloopt, maar trots op het resultaat. Je leeft op dat moment echt in een andere wereld en het zijn alleen jij en je collega’s. Het was heel bijzonder om dit te kunnen meemaken.

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het maken van kunst of het bezoeken van musea. Ik illustreer en fotografeer graag en dit geeft mij weer nieuwe inspiratie voor mijn concepten. Ik vind het dan ook ongelofelijk leuk om dit enthousiasme met mijn collega’s te kunnen delen. 

 

Annemieke