Big Data Expo

Big Data Expo | 14 & 15 september 2022, Jaarbeurs Utrecht
Ontwikkel jouw big data strategie tijdens Big Data Expo!

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering. Maar de hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zouden moeten halen, maar hóé ze het moeten aanpakken.

Waarom Big Data Expo?
De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen. Zowel exposanten als sprekers delen hun kennis met een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken. Daarbij zijn inspiratie en echte handvatten om verder te komen van onschatbaar belang.

Zodoende brengen wij met enthousiasme en onze constante drive voor kennisdeling en innovatie, gevangen in de Big Data Expo, vraag en aanbod samen en bieden we zo meerwaarde aan een wereld die steeds digitaler wordt. En dát is precies waar de Big Data Expo om draait.  

 

Ga naar Big Data Expo

bde sfeer