Elles Leenders

Allround Marketeer

Als een bijna leek ben ik in mei 2022 begonnen aan mijn functie Allround Marketeer. En ondertussen begin ik de kneepjes uit het vak onder de knie te krijgen. Het opzetten van de een na de andere social media campagne, organic planning uitwerken, nieuwe webpagina’s schrijven én het programma van De BuitenlandBeurs samenstellen. Een heleboel taken waar ik met plezier aan werk.

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Toen ik bij OGZ kwam werken was iedereen laaiend enthousiast over het werken naar een hoogtepunt: De beurs. Stiekem was ik hier erg sceptisch over, maar helaas moet ik ze gelijk geven. In de weken voor de beurs wordt de werkdruk opgevoerd en als het moment dan eindelijk daar is kan je trots zijn op het eindresultaat en de teamprestatie. Daarom is werken bij OGZ zo leuk en uitdagend!

Actiefoto Elles

"Samen keihard naar de beurs toewerken en daarna supertrots zijn op het eindresultaat en de teamprestatie, dat maakt het zo leuk"

Elles actie 2

Waarom werken bij OGZ?

Handjes uit de mouwen en gaan met die banaan! Met een touch van gezelligheid.

Mijn OGZ-hoogtepunt

Daar hoef ik niet lang over na te denken. In 2 onderwijsbeurzen meer dan 900 leads binnen halen voor Studiekeuzelab.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Een cliché antwoord zou op zijn plaats zijn: Eén moment? Alle eetmomenten zijn memorabel. En toch springt er bij mijn een moment uit, maar… het is geen eet/borrelmoment. Om te zorgen dat we nog een beetje in vorm blijven, zijn we ook sportieve organisatie. Een voetbaltoernooitje in september leek ons een uiterst geschikt moment om net ná alle (eet)vakanties en nog vóór de beurzen de conditie op peil te brengen. Het weer was perfect, het veld was bagger, de sfeer was goed, de motivatie was opperbest en het resultaat mocht er zijn, al met al een super geslaagde middag.

In mijn vrije tijd...

Alsof een 40-urige werkweek nog niet genoeg is, help ik iedere zaterdag nog mee in de plantenkwekerij van mijn vader. Des te meer geniet ik van de zondag, een heerlijk dagje in de voetbalkantine van VV Nijnsel. Na een potje voetbal een aantal Erdingers wegtikken en het 1e aanmoedigen. Het weekend vliegt voorbij.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen