Jill Oomen

Project Manager Beurzen


Ik ben Jill Oomen en trots project manager van Festivak, een evenementenvakbeurs voor de organisatie van grootschalige evenementen die om het jaar in Nederland en België wordt georganiseerd. Daarnaast werk ik als accountmanager aan eRIC, een vakbeurs voor Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing. eRIC is in oppervlakte onze grootste beurs met een grote expohal en een buitenterrein van maar liefst 40.000m2. Tenslotte werk ik als accountmanager en decaanbegeleider op de Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen. Al met al een drukke job, maar het is geweldig al die producties te combineren.

WAT MAAKT OGZ & MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Ik wist als student al dat ik bij OGZ wilde werken. Ik zag de dynamiek en onderlinge collegialiteit van de organisatie en wist 'daar wil ik werken'. Ik houd van mijn werk en alle verschillende producties vind ik één voor één uniek en een feestje om aan mee te werken. Deze dynamische sector is echt mijn passie.

"Ik zag de dynamiek en onderlinge collegialiteit van de organisatie en wist 'daar wil ik werken'"

Jan Smeets op Festivak

 

Mijn OGZ-hoogtepunt

Het zijn er teveel om op te noemen maar Jan Smeets, de grote man van Pinkpop die een jaar voor zijn pensioen nog sprak tijdens Festivak, dat is toch echt een naam om heel trots op te zijn.

De buiten-edities van Festivak waren geweldig. Op een buitenterrein (in combinatie met een Expohal) een soort van Festival-opzet creëren waar alle deelnemers zich echt kunnen presenteren zoals ze dat ook doen op het evenement zelf zonder beperking in hoogte, grootte, geluid. Olifanten liepen op het terrein, je kon dineren op 50 meter hoogte, een helikopter vloog boven het terrein, geweldig!

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Iedere beurs is een feestje. We maken er een sport van zodra een beurs bekend is om ook al een leuk (nieuw) restaurant in de betreffende stad te vinden.

O ja, de Mac Donalds middagen op donderdag waarbij het hele kantoor getrakteerd wordt zijn ook zeker een hoogtepunt:)

In mijn vrije tijd...

Ik hou ervan om in mijn vrije tijd een hapje of drankje buiten de deur te doen. In het weekend bezoek ik graag een feestje of festival. Ik ga graag naar de sauna en kan volledig opgaan in het plannen van een vakantie. Als ik thuis ben dan lees ik, rommel wat in mijn huis of knuffel met mijn katje.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen