Jill Oomen

Project Manager Beurzen


Ik ben Jill Oomen en trots project manager van Festivak, een evenementenvakbeurs voor de organisatie van grootschalige evenementen die om het jaar in Nederland en België wordt georganiseerd.

In mijn studententijd werkte ik als hostess op deze beurs en wist ik meteen dat ik niks anders wilde doen dan het organiseren van deze beurs. Een aantal jaren later werkte ik voor OGZ en heb sindsdien enorm veel beurzen mogen neerzetten, deze dynamische sector is echt mijn passie.

Naast Festivak werk ik als accountmanager aan ExpoRIC, een vakbeurs voor Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing. ExpoRIC is in oppervlakte onze grootste beurs met een grote expohal maar ook een buitenterrein van maar liefst 40.000m2.

Vrije tijd

Ik hou ervan om in mijn vrije tijd een hapje of drankje buiten de deur te doen. In het weekend bezoek ik graag een feestje of festival.
Ik ga graag naar de sauna en kan volledig opgaan in het plannen van een vakantie. Als ik thuis ben dan lees ik, rommel wat in mijn huis of knuffel met mijn katje.

Jill Oomen
Jill Oomen

“Niks keep calm... Gas erop!”

Favoriete drankje

Een goede mojito.. het liefst op een wit strand of op een festivalletje. Zalig!

Ik werk aan de volgende beurzen

Projecten Jill