Joris Verheijen

Marketing Manager Onderwijs


Mijn naam is Joris Verheijen en ik ben als Marketing Manager Onderwijs verantwoordelijk voor de marketing/communicatie van onze Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen én ons online studiekeuzeplatform Studiekeuzelab.

Zelf heb ik één keer verkeerd gekozen doordat ik er op dat moment veel te weinig mee bezig was. Daar probeer ik jongeren nu van te behoeden.

"Je werkt telkens naar een nieuwe stip op de horizon en dat is de volgende beurs!"

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Samen met het team ieder jaar weer tienduizenden jongeren stappen laten zetten in het lastige studiekeuzetraject. Ik word met name blij van alle enthousiastelingen op de beurzen. Van iemand die totaal blanco naar een Onderwijsbeurs gaat, tot de super eagere student die met zijn buitenlandplannen aan de slag gaat op De BuitenlandBeurs. Doordat we de beurzen zo inhoudelijk mogelijk maken voor verschillende doelgroepen helpen we jongeren écht verder en zien we veel blije koppies.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Bij OGZ is er ruimte voor eigen initiatief. Het is een gezellig, maar hardwerkend bedrijf met enthousiaste collega's. Je werkt telkens naar een nieuwe stip op de horizon en dat is de volgende beurs. Is die beurs eenmaal afgelopen dan gaan we evalueren en zorgen dat de volgende editie nóg beter is. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en concepten, en daardoor zijn we constant inhoudelijk bezig met verbeteren.


Mijn OGZ-hoogtepunt

We hebben de beurzen de afgelopen jaren naar een hoger plan getild. De ontwikkeling van nieuwe concepten als De BuitenlandBeurs en Studiekeuzelab staan daarbij voor mij bovenaan.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Dan staan voor mij de teamuitjes naar het buitenland bovenaan. Zowel qua activiteiten als culinair gezien perfect geregeld door Han en Ylona :) Nummer 1 bestemming van het teamuitje is een gedeelde 1e plaats tussen Madrid en Kopenhagen.

In mijn vrije tijd...

Ik tennis graag en zit graag op de racefiets (als het mooi weer is). Verder ga ik graag naar een feestje, uit eten, op vakantie en geniet ik zoveel mogelijk met mijn vriendin, vrienden en familie.

Team in Madrid op de segway

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen