Marijke van Rheenen

Administratief Medewerkster

Ik ben Marijke van Rheenen en sinds oktober 2017 werkzaam bij OGZ als administratief medewerkster.
Naast debiteurbeheer, verzorg ik de facturatie van zowel de inschrijvingen als de facilitaire en marketing gerelateerde bestellingen.

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Ik vind het leuk om met cijfers te werken, maar heb ook graag persoonlijk contact met klanten. In mijn functie kan beide en ik doe m’n werk dan ook met veel plezier.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Inmiddels werk ik alweer ruim 5 jaar bij OGZ en voorlopig zijn ze nog niet van me af ;-) Door mijn functie werk ik met alle afdelingen samen en hun enthousiasme en enorme inzet om een succesvolle productie neer te zetten werkt erg aanstekelijk. Ik word daardoor extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat de facturatie op tijd gebeurt en dat de facturen netjes betaald worden.

Zo ziet de Webwinkel Vakdagen eruit


Mijn OGZ-hoogtepunt

Voor mij is de Webwinkel Vakdagen een van de hoogtepunten van het jaar. Zoveel maanden naar toe gewerkt, met veel klanten contact gehad en hen dan persoonlijk op de beurs te ontmoeten vind ik een mooie afsluiting van zo’n groot project.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

De spontane lunches in de beach club op kantoor. Iemand heeft zin in een belegd broodje en voor je het weet zitten we met z’n allen gezellig te lunchen.

In mijn vrije tijd...

Lees ik veel, doe aan vrijwilligerswerk, breng graag tijd door met m'n familie en vrienden en verken ik Nederland met m'n racefiets.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen