Mieke Beekmans

Account Manager Onderwijs


Ik ben Mieke Beekmans. Ik werk inmiddels alweer enkele jaren met veel plezier bij OGZ. Buiten het feit dat ik mijn werkzaamheden an sich heel leuk vind, werk ik in een enorm leuk team. Dit is iets waar ik veel waarde aan hecht.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers; van het werven van exposanten voor onze beurzen, meedenken en uitvoeren van zaken op facilitair- en marketingvlak, opstellen van brochures tot de opbouw van en het meedraaien tijdens het evenement. Naast de Nederlandse onderwijsbeurzen houd ik me bij OGZ met name bezig met De BuitenlandBeurs. Hierdoor heb ik veel (veelal telefonisch) contact met internationale (potentiële) exposanten, partners en locaties van onze evenementen en binnen- en buitenlandse overheidsinstanties. Juist dat relatiebeheer vind ik onwijs leuk om mee bezig te zijn.

Tijdens onze beurzen vind ik het fantastisch om alles waar je een jaar aan werkt samen te zien komen en dat alles dan op zijn plek valt. Ik krijg veel energie van de exposanten waar ik veelvuldig contact mee heb gehad, daar te mogen ontmoeten. En hoe speciaal is het dat naast mooie organisaties uit Nederland er onwijs veel buitenlandse instellingen van over de hele wereld naar onze beurs komen! Dit vieren we dan ook graag met alle (internationale) aanwezigen tijdens de supergezellige beursborrels.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek en zang bezig, vind ik het leuk om te sporten en geniet ik van mijn kids. Met vrienden een hapje eten vind ik heel gezellig. Daarnaast ga ik graag naar feestjes en bezoek ik graag festivals en concerten. Verder weet men mij goed te vinden voor het organiseren van lokale evenementen en doe ik vrijwilligerswerk voor verschillende verenigingen.

Charlie Chaplin
Charlie Chaplin

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Favoriete drankje

Gin Tonic, Licor 43 en wijn.

Ik werk aan de volgende beurzen

Projecten onderwijs