Mila van der Born

Marketing stagiaire

Ik ben momenteel bezig met mijn afstudeerstage voor de studie Leisure & Events Management aan Breda University of Applied Sciences. Ik heb de beurzenbranche altijd een interessante sector gevonden, waardoor ik graag mijn afstudeerstage bij OGZ wilde doen. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar community building en wat dit voor De BuitenlandBeurs kan betekenen.

Mila

Wat maakt mijn stage zo leuk?

Het leukste aan mijn stage vind ik dat ik nauw in contact sta met jongeren die naar De BuitenlandBeurs zijn geweest of nog willen gaan. Samen met hen deel ik de passie voor reizen. Daarom is het extra leuk dat ik samen met deze studenten kan brainstormen over creatieve concepten om een community rondom De BuitenlandBeurs op te zetten.

Waarom stage lopen bij OGZ?

Er is een super fijne sfeer bij OGZ, waardoor je altijd bij iedereen terecht kan voor vragen of gewoon een gezellig gesprek. Door de beurzen en borrels leer je het hele team snel kennen, wat erg fijn is tijdens de korte stageperiode. Ook is er een goede afwisseling tussen het meewerken en mijn afstudeeronderzoek.

Mijn OGZ hoogtepunt

Gezamenlijk een paar dagen in Utrecht verblijven om te knallen op de Webwinkelvakdagen. Samen vroeg aan het ontbijt zitten om vervolgens een super goede beurs te draaien en de dag daarna weer gezamenlijk af te sluiten. Het was  enorm leuk om de organisatie van de beurs van dichtbij mee te maken.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

De afterparty op de exposantenborrel na de Webwinkelvakdagen.

In mijn vrije tijd...

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie. Ik hou enorm veel van lekker eten en in de zomer ben ik op elk festival te vinden.

Lorem ipsum solor det amet.