Noah Potters

Marketing stagiair

Sinds februari 2024 tot juni 2024 loop ik mijn afstudeerstage bij OGZ met als doel om het marketingteam te komen versterken. Op deze afdeling ben je continu bezig met het voorbereiden van beurzen. Het is mooi om te zien hoe OGZ werkt als een team om zo een lege hal om te toveren tot volwaardige beurs. 

Ik studeer Commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik woon in Nuenen wat het ideaal maakt om iedere dag op het fietsje richting kantoor te komen. Vanaf september komt er weer een plekje vrij dus wie weet ben jij wel mijn toekomstige opvolger ;).

actiefoto Noah

Actiefoto Noah 2

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Als marketing stagiair bij OGZ maak je alle beurzen van dichtbij mee. Het leuke hiervan is dat je je veel leert omdat de onderwerpen op de beurzen zo uiteenlopen. Ook houd ik me bezig met de meest uiteenlopende opdrachten, zo is eigenlijk geen dag saai.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Als stagiair bij OGZ hoor je echt bij het team. Je wordt niet behandeld als stagiair maar als volwaardige medewerker. Omdat het geen enorm bedrijf is sta je in goed contact iedereen die er werkt. Buiten dit is er altijd de ruimte voor vragen en kan je bij iedereen terecht. Ook hangt er een fijne informele sfeer waardoor het vaak gezellig is op kantoor.

Mijn OGZ-hoogtepunt

De hoogtepunten zijn toch wel de beursdagen: samen met het hele team naar locatie voor de opbouw en zien hoe een hal wordt omgetoverd in een volwaardige beurs is een gave ervaring. Het leuke hieraan is dat je echt even weg bent achter je bureau en overnacht in een hotel. Hier hoort dan ook uiteraard lekker eten en een drankje bij.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Tijdens onderwijsbeurs noordoost gingen we in de avond eten bij een bistro in Zwolle. Tijdens het dessert zag ik opeens vuurwerk in mijn ooghoek verschijnen, even later begon iedereen een verjaardag liedje te zingen. Het leuke? Mijn verjaardag is pas een half jaar later. Dus alvast een waarschuwing aan de volgende stagiair: bij OGZ ben je meerdere keren per jaar jarig ;)

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer bij RKSV Nuenen O23-2. Verder ga ik graag naar wedstrijden van PSV en ben ik in het weekend wel eens te vinden op Stratumseind. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding commerciële economie in Den Bosch.

Ook stage lopen bij OGZ?

Zie jij jezelf al meewerken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk onze stage vacatures

 

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen