Over OGZ

Wij brengen vraag & aanbod samen

Met kwalitatief hoogwaardige & complexe producties

OGZ organiseert al meer dan 25 jaar de meest spraakmakende en inspirerende vakbeurzen, congressen en special interest beurzen. Dit doen we volledig onafhankelijk: we zijn dus vrij om onze beurzen van A tot Z naar onze standaarden en op onze eigen manier neer te zetten. Zo zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten, met meer dan 10 producties per jaar and counting.

Inspirerende evenementen voor duizenden bezoekers

In de meest uiteenlopende branches

We hebben een ruim gevuld portfolio dat steeds uitgebreid wordt met spraakmakende producties in de meest uiteenlopende sectoren. Zo hebben we al honderdduizenden bezoekers, exposanten van toonaangevende merken en inspirerende (inter)nationale sprekers samengebracht op onze beurzen en congressen. En niet zonder succes! 

Meer dan 25 jaar ervaring in vakbeurzen

We organiseren al meer dan 15 jaar de Webwinkel Vakdagen, dat is uitgegroeid tot het grootste digital commerce event van de Benelux. Daarnaast hebben we Festivak, dat al sinds 1996 toeleveranciers en organisatoren van grootschalige (publieks)evenementen bij elkaar brengt in Nederland en België, onze co-productie eRIC op het voormalige Vliegveld Twenthe en de groeiende Big Data Expo.

Marktleider in studiekeuze

Ten slotte kun je ons met recht marktleider in studiekeuze noemen: met onze 5 onderwijs- en studiekeuzebeurzen én met het online studiekeuzeplatform Studiekeuzelab helpen we jaarlijks tienduizenden scholieren en studenten met hun studiekeuze. Benieuwd naar ons hele portolio? 

Bekijk al onze merken

 

Keynotezaal Webwinkel Vakdagen

Beursoverzicht onderwijsbeurs

Het gepassioneerde en gezellige OGZ-team

Gepassioneerd, hecht & gezellig team

Met een jong en enthousiast team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie werken we elke dag keihard aan de ontwikkeling en organisatie van onze vakbeurzen, special interest-beurzen, congressen en Studiekeuzelab. We zijn stuk voor stuk harde werkers en teamplayers, met veel passie voor onze producties.

Welke functie je ook hebt, de beurzen zetten we samen neer, als één team. De nauwe samenwerking, spanning en de ontlading van een succesvol event zorgen voor een onovertroffen teamspirit.

Ook zijn we ambitieus: we blijven onszelf vernieuwen en uitdagen om voorop te blijven in de dynamische evenementenbranche en onze klanten te verrassen met hét podium dat ze verdienen.

Benieuwd wie zich dagelijks inzetten om onze prachtige beursvloeren te realiseren? 

Dit zijn de OGZ'ers

 

Kwaliteit, meerwaarde & relevantie

Ons geheim? Bouwen aan duurzame relaties door met onze producties écht meerwaarde bieden voor álle aanwezigen, van bezoeker tot klant en van coach tot spreker. Inhoud, vaak in de vorm van een uitgebreid lezingenprogramma speelt hierbij een belangrijke rol. Dit, samen met het feit dat we met gemak dat (voor ons) vanzelfsprekende 'stapje extra' zetten voor de klant, zorgt ervoor dat we de verwachtingen van zowel onze exposanten als onze bezoekers meer dan waarmaken. Dit leidt tot een hoge mate van retentie, exposanten en bezoekers willen er met plezier de volgende editie(s) weer bij zijn. 

Kun jij ook niet wachten om kwaliteit, meerwaarde en relevantie aan onze producties toe te voegen? Ga dan snel naar onze werkenbij-pagina en bekijk onze vacatures!

Naar vacaturepagina

 

Marc Lammers op de Big Data Expo

Enthousiast

Gedreven en met veel plezier gaan we iedere dag aan de slag om samen de mooiste beurzen en congressen neer te zetten. Iedereen heeft écht passie voor onze producties, en we werken dan ook keihard voor het beste resultaat.

Als een event naar of zelfs boven verwachting is verlopen, vieren we dit succes natuurlijk met net zoveel enthousiasme. 
 

Dynamisch

Never a dull moment bij OGZ. De evenementenbranche is altijd in beweging - tijdens de organisatie van een beurs loopt nooit alles precies zoals het een vorige editie liep; wij houden daarvan!

Daarnaast zijn wij continu op zoek naar manieren om onze huidige producties te verbeteren en naar nieuwe concepten om ons portfolio verder uit te breiden. Kortom: er gebeurt hier altijd wel iets!

 

Servicegericht

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij OGZ. We doen er alles aan om de wensen van de klant te vervullen en een hechte band op te bouwen met onze relaties. 

De verwachtingen van de klant maken we hierdoor meer dan waar, wat leidt tot een hoge mate van retentie: exposanten (en bezoekers) willen er met plezier de volgende beurseditie(s) weer bij zijn!