Ruben van Deursen

Student Accountmanager

Sinds de eerste week van februari 2023 ben ik werkzaam bij OGZ als Student Accountmanager. Gedurende mijn hele stageperiode bij OGZ mag ik meewerken op de sales afdeling en ben ik bezig met de voorbereidingen, opvolgingen en het klantcontact van de Webwinkel Vakdagen en de Big Data Expo. Zo leer ik het verkooptraject in de evenementenbranche van A tot Z.

Ruben

Wat maakt mijn stage zo leuk?

Mijn stageperiode staat helemaal in het teken van het leren van het onderhouden van klantcontact, grote klanten verder helpen en bestaande klanten ondersteunen. De lat hoog gelegd, waardoor je hard moet werken om je doelen te halen. Dit alles leren in combinatie met een leuke afsluiting van elk project (de beurs zelf: WWV en BDE) en een geweldig team maakt het een superplek om stage te lopen. 

Waarom stage lopen bij OGZ?

Het werken bij OGZ wordt leuk als je in de gaten krijgt hoe goed iedereen samenwerkt met elkaar. Verschillende afdelingen, verschillende functies, één doel. Dit warme gevoel komt niet alleen tijdens het werk naar voren , maar ook als we in de week van de beurs zitten en tijdens de gezellige eet/borrelmomenten. Iedereen werkt samen om de beurs tot een goed einde te brengen en daarna vieren we het succes. Dat is de reden dat werken bij OGZ leuk is. 

Mijn OGZ-hoogtepunt

Ik loop nog niet zo lang stage bij OGZ, maar heb wel al veel leuke dingen meegemaakt. Zo is mijn hoogtepunt de Webwinkel Vakdagen 2023!! Hier leerde ik niet alleen mijn directe collega's beter kennen, maar het hele team heb ik persoonlijk leren kennen. Daar heb ik de grootste lol gehad.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ? 

Het leukste moment is zeker het etentje bij Fling in Eindhoven. Het goed bijpraten met je collega's met een overvloed aan eten, drinken en vooral gezelligheid.

In mijn vrije tijd...

Ben ik vaak aan het sporten in de sportschool of werk ik aan projectjes zoals een festivalcaravan en een brommertje. Als ik hier niet mee bezig ben, zit ik op de bank van het vriendenteam van MiFaNo, gaan we na de wedstrijd door met de 3e helft en plakken we er vaak nog een retourtje Stratumseind ​​aan vast.

Ruben

Ook stage lopen bij OGZ?

Zie jij jezelf al meewerken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk onze stage vacatures