Sharon Gielen

Office Manager Marketing

Sinds februari (2024) ben ik werkzaam bij OGZ in een voor mij hele nieuwe wereld: de marketing. En die wereld bevalt goed!

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Vanaf de zijlijn kan ik van alles meekrijgen over de marketing en tegelijkertijd doen waar ik goed in ben: regelen, organiseren en overzicht houden. Ik ondersteun mijn collega’s waar ik kan!

 

Sharon

Waarom werken bij OGZ?

OGZ is een hardwerkende organisatie waarbij gezelligheid heel belangrijk is. We hebben een klein, hecht team met korte lijntjes. Het geeft energie om met het hele team gezamenlijk toe te werken naar de beurzen, want dat is uiteindelijk waar je het steeds voor doet

Mijn OGZ-hoogtepunt

Voordat ik daadwerkelijk bij OGZ begon, kreeg ik de kans om mee te kijken en te helpen tijdens de Webwinkel Vakdagen. Het was fascinerend om zo'n enorme hal vol stands te zien en te ervaren hoeveel mensen hierop afkwamen.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Mijn eerste ‘eetmoment’ blijft bijzonder! Samen met het team na de laatste opbouwdag een hapje eten bij het hotel waar we die nacht verbleven. Een paar uur later zaten we alweer samen aan het ontbijt, klaar voor de eerste beursdag. 

In mijn vrije tijd...

Geniet ik ervan om samen te zijn met vrienden en familie, we zijn echte experts in gezellig borrelen en uitgaan! Daarnaast ben ik elke week te vinden in de sporthal, waar ik al jarenlang badminton speel. Ook ben ik al vele jaren lid van de harmonie van mijn dorp, waar ik mijn passie voor dwarsfluit spelen tot uiting breng.