Header - meeloopstage1

KOM JIJ STAGE LOPEN BIJ HET GEZELLIGSTE BEDRIJF VAN BRABANT?

Welkom bij OGZ, hét bedrijf achter meer dan 10 beurzen zoals de Webwinkel Vakdagen, Big Data Expo, Onderwijsbeurs Zuid en De BuitenlandBeurs. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage om jouw skills te ontwikkelen en wil jij praktijkervaring op doen? Bij OGZ bieden wij uiteenlopende stages aan op onze afdelingen: facilitair, marketing en sales. Of ben je op zoek naar een meewerkstage om kennis te maken in de beurzenbranche? Ook dan ben jij bij OGZ aan het juiste adres.

Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw stage bij OGZ!

Verhalen

Stage Marketing

Zijn het creëren van content, online marketing en social media echt jouw ding en leer je het liefst door te doen? Word onze nieuwe marketing rockstar.

Marketing stage

Check de stage

Stage Account Manager

Sta jij open voor een nieuwe commerciële uitdaging bij een ambitieus, klein en tikkeltje eigenwijs bedrijf dat altijd streeft naar kwaliteit? Word onze nieuwe sales tijger.

Sales

check de stage

Stage Facilitair

Is het organiseren van evenementen echt jouw ding? En leer je het liefst door te doen? Word onze nieuwe facilitaire duizendpoot.

St

Check de stage

Meewerkstage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een beursorganisatie die maarliefst 10 evenementen per jaar organiseert, maar wil je zelf invulling geven aan je stage? Word onze allround topper.

Stage

Check de stage