Header - meeloopstage1

KOM JIJ STAGE LOPEN BIJ HET GEZELLIGSTE BEDRIJF VAN BRABANT?

Welkom bij OGZ, hét bedrijf achter meer dan 10 beurzen zoals de Webwinkel Vakdagen, Big Data Expo, Onderwijsbeurs Zuid en De BuitenlandBeurs. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage om jouw skills te ontwikkelen en aan de slag te gaan met een leuke opdracht? Of ben je op zoek naar een meewerkstage om praktijkervaring op te doen en kennis te maken met de beurzenbranche? Bij OGZ bieden wij uiteenlopende stages aan op onze afdelingen: facilitair, marketing en sales. 

Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw stage bij OGZ!

Zit er geen passende stage bij? Je kunt altijd een mail sturen naar marketing@ogz.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stage Marketing

Zijn het creëren van content, online marketing en social media echt jouw ding en leer je het liefst door te doen? Word onze nieuwe marketing rockstar.

Marketing stage

Check de stage

Stage Account Manager

Sta jij open voor een nieuwe commerciële uitdaging bij een ambitieus, klein en tikkeltje eigenwijs bedrijf dat altijd streeft naar kwaliteit? Word onze nieuwe sales tijger.

Sales

check de stage

Stage Facilitair

Is het organiseren van evenementen echt jouw ding? En leer je het liefst door te doen? Word onze nieuwe facilitaire duizendpoot.

St

Check de stage

Meewerkstage

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een beursorganisatie die maarliefst 10 evenementen per jaar organiseert, maar wil je zelf invulling geven aan je stage? Word onze allround topper.

Stage

Check de stage