Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen | 26 & 27 Januari 2022 | Jaarbeurs Utrecht

LEADING IN DIGITAL COMMERCE

De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux. De beurs biedt een overzicht aan oplossingen die jou helpen optimaal rendement te behalen uit jouw online strategie. De 14e editie in januari 2020 is door 13.643 e-commerce professionals bezocht.

Meer dan 200 lezingen in het programma
Je begint het jaar volledig up-to-date met de kennis die je opdoet tijdens lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Laat je inspireren door boeiende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland. Benieuwd welke lezingen je kunt volgen? De lezingen vinden plaats op basis van vrije inloop, je hoeft je hier dus niet apart voor aan te melden.
Bekijk het volledige programma van editie 2020 >>

Uitgebreide beursvloer
Zo'n 280 e-commerce leveranciers presenteren zich op de beurs. Zij adviseren jou graag over alle facetten van jouw online strategie; van webwinkelsoftware tot betaaloplossingen, van social media tot hosting en van online marketing tot fulfillment.
Bekijk de exposantenlijst van editie 2020 >>

 

WWV Summer Edition | 7 & 8 juli 2021 | Jaarbeurs Utrecht 

Fysiek, veilig en volgens de RIVM richtlijnen

Wil jij je e-commerce kennis & netwerk uitbreiden en ben jij er ook aan toe om je vakgenoten en potentiële partners weer fysiek te ontmoeten? Op 7 & 8 juli 2021 vindt de WWV eenmalig in aangepaste opzet in de Jaarbeurs Utrecht plaats: de Webwinkel Vakdagen Summer Edition is veilig en geheel volgens de RIVM-richtlijnen, maar ook, zoals je van ons gewend bent actueel, efficiënt en relevant.

Zo'n 150 digital commerce leveranciers en 120 sprekers kunnen niet wachten om jou weer (op een veilige manier) fysiek te woord te staan en hun e-commerce kennis met je te delen. Wacht niet te lang met inschrijven, vanwege de corona-maatregelen kunnen wij slechts een beperkt aantal bezoekers verwelkomen!

Ga naar de WWV Summer Edition

wwv- sfeer