Wouter vsn Selms

Stagiaire Sales

Vanaf 2 januari 2024 ben ik mijn nieuwe jaar direct bij OGZ als stagiair in de Sales gestart. De eerste week was er geen geaarzel en kon ik gelijk beginnen. Zo kon ik er ook al op rekenen dat we over een maand al de eerste beurs zouden gaan hebben. Mijn eerste gedachte was: "waar ben ik aan begonnen", maar achteraf kan ik zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Het was een super begin van mijn stage.

Wouter

Wat maakt mijn stage zo leuk?

Mijn functie is sales gericht. Ik ben stagiair en heb zelf veel verantwoordelijkheden gekregen. Zo kan er gedacht worden aan leads overnemen als leads zelf genereren. Dat ik als stagiair zulke verantwoordelijkheden krijg maakt mijn functie extra leuk. Omdat het sales is, blijft het veel vallen en opstaan, maar mijn collega's helpen me altijd overeind. Dat maakt mijn functie en het team bijzonder (leuk).

Waarom stage lopen bij OGZ?

Als stagiair heb ik twee beweegredenen voor mijn keuze OGZ. De eerste is vanwege de interesse in organisatorische bedrijven. Zo organiseert OGZ vele beurzen die niet aan de kleine kant zijn. De tweede reden voor werken bij OGZ is omdat ik ontzettend veel wil gaan leren. OGZ biedt mij de handvatten om alles te leren waar ik op zoek naar ben. Natuurlijk moet ik jou als lezer nu overtuigen om te komen werken bij OGZ, maar dat kan ik niet... onze beurzen overigens wel, dus kom een keer langs en laat de beurs spreken ;-).

Mijn OGZ hoogtepunt

Natuurlijk is dit de beurs van de WWV24. Een beurs is het hoogtepunt van OGZ en dat mag ik ook hebben meegemaakt. Een waar fenomeen kan ik vertellen

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Elke week is er wel een memorabel eet/borrelmoment. OGZ laat er geen gras over groeien wanneer het over eten gaat. Zo zijn de eerste weken niet voorbij gegaan zonder geen traktatie zoals taart, cake of donuts. Heerlijk!

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd doe ik... heel eerlijk, ik ben een student... alcoholische versnaperingen over-benutten is natuurlijk een van mijn vrijetijdsbestedingen op zijn chiques gezegd. Daarnaast vind ik het ook leuk om te koken/bakken en ben ik een fanatiek skiër.

Stage