Ylona Rooijakkers

Commercieel Manager


Na mijn studie ben ik op 5 december 2011 gestart bij OGZ. Daar begon ik op de facilitaire afdeling waar ik meteen in het diepe werd gegooid voor de organisatie van de Webwinkel Vakdagen. Ik vond de beurs fantastisch en ik wilde dan ook meer inhoudelijk aan het werk. In contact komen met bedrijven en deze adviseren over de deelnamemogelijkheden op dit evenement. Na 6 maanden maakte ik dan ook de overstap naar de commerciële unit als accountmanager.

Nu ruim 10 jaar verder, ben ik geheel verantwoordelijk voor de commerciële kant van de Webwinkel Vakdagen en de Big Data Expo. Beide uiteraard de mooiste beurzen van OGZ :)

"Ik hou ervan om bij een informeel klein bedrijf te werken met veel mogelijkheden voor persoonlijke & zakelijke groei"

Overzicht van de Webwinkel Vakdagen

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Mijn functie is zo leuk omdat ik met veel mensen in contact ben en we samen naar een doel werken. Daarnaast vind ik het leuk om samen met het team te kijken naar verbeteringen, innovaties en mogelijkheden om onze producties nog beter te maken.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Waarom werken bij OGZ, omdat het een informeel klein bedrijf is met korte lijnen en mogelijkheden voor groei zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je wordt hier niet bij de hand genomen, je mag zelf nadenken en doen.

Mijn OGZ-hoogtepunt

Mijn OGZ hoogtepunt: geen idee dat zullen er meerdere zijn. Het is sowieso elke keer weer een hoogtepunt om op een succesvolle productie te staan waar we een jaar naartoe hebben gewerkt.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Die zijn er te veel om op te noemen!

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om te borrelen met vrienden, een wijntje te drinken op het terras, lekker uit eten te gaan en sinds kort geniet ik ook zoveel mogelijk van de tijd met mijn dochtertje. Daarnaast ben ik fanatiek tennisser, vind ik het heerlijk om over het strand te wandelen en op vakantie te gaan.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen