Ylona Rooijakkers

Commercieel Manager


Na mijn studie ben ik op 5 december 2011 gestart bij OGZ. Daar begon ik op de facilitaire afdeling waar ik meteen in het diepe werd gegooid voor de organisatie van de Webwinkel Vakdagen. Ik vond de beurs fantastisch en ik wilde dan ook meer inhoudelijk aan het werk. In contact komen met bedrijven en deze adviseren over de deelnamemogelijkheden op dit evenement. Na 6 maanden maakte ik dan ook de overstap naar de commerciële unit als accountmanager.

Nu bijna 8 jaar verder, ben ik geheel verantwoordelijk voor de commerciële kant van de Webwinkel Vakdagen en daarnaast nog een hele mooie productie, de Big Data Expo. Beide uiteraard de mooiste beurzen van OGZ :)

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om te borrelen met vrienden, een wijntje te drinken op het terras, lekker uit eten te gaan en sinds kort geniet ik ook zoveel mogelijk van de tijd met mijn dochtertje. Daarnaast ben ik fanatiek tennisster, vind ik het heerlijk om over het strand te wandelen en op vakantie te gaan.

 

Wysiwyg
Wysiwyg

“What you see is what you get!”

Favoriete Drankje

Maak er drankjeS van: stevig rood wijntje, koud wit biertje, specialty coffee van Lucifer en licor43 met een paar ijsklontjes.

Ik werk aan de volgende beurzen

Projecten e-commerce