Birgit Bosmans

Programmamanager

Sinds april 2020 ben ik werkzaam op de marketing afdeling bij OGZ. Voorheen als Office Manager waarbij ik in deze functie voor vele klanten het aanspreekpunt wat betreft lezingen of webinars. In de afgelopen periode ben ik ook verantwoordelijk geworden voor de programma van onze vakbeurzen, daardoor heb ik vanaf mei 2023 de switch gemaakt naar Programmamanager. In een interview vertelt Birgit hoe ze deze stap heeft gemaakt. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het programma van zowel de vakbeurzen als de onderwijsbeurzen. Ik werk dus mee aan alle producties van OGZ wat mijn werk natuurlijk extra leuk maakt.

Ik woon samen met mijn vriend in het mooie Heeze. Ik heb meer dan 20 jaar fanatiek paard gereden. Inmiddels is mijn paard Flash met pensioen en genieten we van wandelingetjes aan de hand. Daarnaast ben ik gek op mijn twee rode katers :) Naast mijn liefde voor dieren houd ik enorm van eten, uit eten gaan en koken. En zodra de zon schijnt wil ik het liefst naar het terras rennen voor een drankje, met bittergarnituur natuurlijk.

 

"Never a dull moment bij OGZ!"

Birgit richting haar eerste beurs - de WWV Summer Edition

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

De afwisseling. Ik werk voor iedere beurs waardoor het veel schakelen is. Daarnaast is mijn functie inhoud heel divers, waar ik erg blij mee bent.

WAAROM WERKEN BIJ OGZ?

Never a dull moment. Er is altijd ruimte voor je eigen inbreng, je mag overal aan mee werken, input leveren en het is natuurlijk super om je harde werken daadwerkelijk terug te zien in de beurzen die we samen neerzetten.

Mijn OGZ-hoogtepunt

Na een hele lange tijd eindelijk mijn eerste beurs mee mogen maken! Iets met corona die roet in het eten gooide eerder...

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Het uitje met de Summer Edition. Ik mag alleen geen details delen ben ik bang. En nu uitkijkend naar de eerste OGZ-Wintersport trip naar Ischgl!

In mijn vrije tijd...

Rondhangen op stal, uit eten gaan, leuke dingen doen met vrienden (meestal in combinatie met eten) en regelmatig sporten (fitness en zwemmen). Daarnaast houd ik enorm van reizen, dus hopelijk komt daar wat meer frequentie in.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen