Brigit Heijnen

Account Manager Onderwijs


Als account manager werf ik exposanten voor de onderwijsbeurzen. De veelal internationale contacten die ik hiervoor heb vind ik erg leuk. De (potentiële) exposanten spreek ik in de voorbereiding naar de beurzen voornamelijk telefonisch, des te meer is het dan een feest om ze tijdens de beurzen eindelijk te ontmoeten. Deelnemers die jaarlijks terugkomen worden goede bekenden.

Daarnaast word ik enthousiast als ik de (jonge) bezoekers op de beursvloer zie. Zij hebben nog een hele toekomst voor zich en de wereld ligt aan hun voeten. Wij helpen hen in de zoektocht naar een avontuur in het binnen- of buitenland.  Ik heb zelf 2 keer een aantal jaar in het buitenland gewoond en weet hoe waardevol deze ervaring kan zijn, dat gun ik iedereen!

Vrije tijd

Ik woon in het centrum van Eindhoven, daar is altijd iets te doen. Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin waarvoor ik o.a. veel op de sportvelden te vinden ben, zelf ben ik een fanatiek tennisster. Voor een gezellig etentje, een heerlijk glas wijn en reizen maak ik ook heel graag tijd vrij.

Albert Einstein
Albert Einstein

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

Favoriete drankje

Overdag koffie, 's avonds graag een wijntje.

Ik werk aan de volgende beurzen

Onderwijsbeurzen