Dianne de Gruyter

Content Marketeer

Sinds april dit jaar (2023) vul ik het marketingteam van OGZ aan in een rol als content marketeer. Eigenlijk ben ik pas net binnen, maar mijn journalistieke achtergrond en ervaring met contentcreatie dragen nu al bij aan een goede invulling van mijn rol die heel divers is.

Ik ben bij een gezellige club collega’s terechtgekomen, die van aanpakken weten én waarbij ruimte is voor lief en leed; de informele, prettige sfeer bij OGZ voelde ik vanaf dag 1!

Dianne

'Super dat we als klein en betrokken team, zo’n grote prestaties leveren.'

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Ik klim graag in de pen en dat komt in mijn functie goed van pas. Ik verzorg een scala aan (tekstuele) contentuitingen voor onze verschillende beurzen. Zo blijven mijn werkzaamheden gevarieerd. Daarnaast is er veel ruimte om eigen ideeën aan te dragen en initiatief te nemen. Het team, dat het hele jaar samenwerkt aan duidelijk doelen, helpt me goed op weg. Ik ben benieuwd wat ik op de werkvloer nog meer ga tegenkomen.

Waarom werken bij OGZ?

Samen werk je aan een tastbaar doel: een volle beursvloer met enthousiaste bezoekers, exposanten en sprekers. Iedereen zet zich enorm in om een succesvolle editie neer te zetten van o.a. de Webwinkel Vakdagen, Festivak en diverse onderwijsbeurzen. Door een goede planning en korte lijntjes is er een goede flow. Daarnaast hoef ik nog minder dan 2 km te fietsen naar OGZ en dat is zeker geen overbodige luxe!

Mijn OGZ-hoogtepunt

Vlak voordat ik begon bij OGZ, werd ik van harte uitgenodigd om de Webwinkel Vakdagen alvast een keer mee te pikken. En wat was het gaaf om te zien! Al die activiteit op de beursvloer geeft energie. Super dat we als klein en betrokken team, zo’n grote prestaties leveren. Ik kijk alvast uit naar het najaar, want dan gaat ook mijn eerste beursseizoen bij OGZ echt van start.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Eten, daar houden we wel van bij OGZ. Mijn eerste etentje met collega’s bij Fling in Eindhoven heb ik al mogen meemaken. Ik ben er ook al achter dat ze hier met heerlijke verjaardagtraktaties wel raad weten. Tijdens de beursdagen wordt er uitgebreid gegeten en geproost om gezamenlijke successen te vieren, dus daar kijk ik alvast naar uit. Én naar het aankomende personeelsuitje, waarvoor we (weer) de grens overgaan!

In mijn vrije tijd

Wil ik te veel met te weinig tijd. ;- ) Stiekem heb ik ook wel een handje van time management en houd ik van organiseren. Mede daardoor kan ik alle ballen hoog houden. In mijn vrije tijd zul je me aantreffen in gezelschap van familie en vrienden of in het bruisende centrum van Eindhoven; in de bioscoop, op het terras of in een restaurant. Ik houd van films, mooie reisbestemmingen, dieren en vegetarisch eten. Daarnaast wandel ik graag, maar van rustig relaxen kan ik ook enorm genieten. Dit doe ik het allerliefste thuis samen met mijn verloofde en onze huiskat Loki.

Dianne stukje

Ook (weer) trots zijn op je werk en je team?

Heeft Dianne je geïnspireerd met haar enthousiasme voor het vak én haar collega’s? Neem contact met ons op of bekijk de vacatures!

Bekijk vacatures

Meer over onze beurzen

Meer over de beurzen

Bekijk onze producties

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Meer over het team