Ilse Verstegen

Event Consultant

Nadat ik besloot om te stoppen als leerkracht basisonderwijs, ben ik vanaf februari 2024 werkzaam bij OGZ. Hier mag ik team Onderwijs versterken als Event Consultant. Samen met mijn collega’s werk ik aan alle 4 de Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen, de Buitenlandbeurs én het online contentplatform Studiekeuzelab. 

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Wat me aansprak bij deze functie was de veelzijdigheid. Eerst ben je veel aan het regelen, maar na een aantal maanden ben je uitvoerend bezig en kijk je trots rond op de beurs die je samen weer hebt neergezet! 

 

Ilse

Waarom werken bij OGZ?

Vanaf het eerste moment liet het hele team me welkom voelen. Je hoort er meteen bij! Zonder de juiste achtergrond, maar met een goede dosis motivatie werd ik meteen bij het team betrokken.

Mijn OGZ-hoogtepunt

Het aankomende personeelsuitje: skieën in Ischgl!

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Bij OGZ houden ze wel van eten 😉 In de eerst 7 werkdagen zijn we al 1x gaan uiteten, is er 3x eten besteld als lunch en 2x getrakteerd. Allemaal even gezellig!

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd geniet ik van tijd met familie en vrienden. Samen op stap, borrelen of uit eten. Regelmatig nodig ik ze uit om bij ons te komen eten en in de zomer wordt de barbecue bijna dagelijks aangestoken.