Merel Verhaar

Facilitair Manager

Mijn naam is Merel Verhaar, vorige zomer afgestudeerd en sinds april werkzaam binnen OGZ als Facilitair manager. 
 

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Wat mij vooral aanspreekt is dat je als facilitair manager verantwoordelijk bent voor alle facetten van een beurs die invloed hebben op het eindresultaat. Het geeft een goed gevoel om samen met het team naar hetzelfde doel toe te werken en uiteindelijk te zien wat je bereikt hebt. 

 

Merel

Waarom werken bij OGZ?

OGZ bestaat uit een klein hecht team waardoor ik mij al snel op mijn plek voelde. In mijn dagelijks leven houd ik niet van routine en daarom zoek ik altijd naar frisse ideeën die mij nieuwe energie kunnen geven. Bij OGZ is geen dag hetzelfde en is er ruimte voor eigen inbreng. 

Mijn OGZ-hoogtepunt

Ik heb in maart al twee dagen mee mogen draaien tijdens de Webwinkel Vakdagen en geproefd van dit mooie vak, waardoor ik meteen met veel inzichten mijn eerste werkdag tegemoet ging. 

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Een avondje met alle collega's bij het restaurant Fling in Eindhoven. Dit was het mooie moment om mijn collega's iets beter te leren kennen onder het genot van een lekker rood wijntje en vooral "veel eten". 

In mijn vrije tijd...

Sta ik het liefst in de keuken te kokkerellen, ga ik er graag op uit met mijn vriend, vrienden en familie en houd ik in de sportschool mijn conditie op pijl. Verder knal ik in de winter als fanatiek snowboardster van de piste en in de zomer leg ik graag lange afstanden af op mijn inlineskates. 

 

Merel