Natalia Pula

Office Manager Marketing

Februari 2024 ben ik begonnen als office manager marketing. In deze rol ben ik de drijvende kracht van onze drukke marketingafdeling. Ik pak verschillende marketingtaken op, zoals plannen van contracten met mediapartners, sponsoren, adverteerders en exposanten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de planning van de marketing afdeling, waarbij ik zorg dat alle taken tijdig worden voltooid en correct worden ingepland. In het begin zag ik door de bomen het bos niet meer maar momenteel kom ik helemaal in mijn rol!

Natalia

'Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, wat het werk spannend en afwisselend maakt'

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Mijn functie is lekker veelzijdig en af en toe een tikkeltje chaotisch, maar dat maakt het juist zo leuk! Als een soort dirigent houd ik het overzicht en zorg ervoor dat alles soepel verloopt voor mijn collega's. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, wat het werk spannend en afwisselend maakt. Wat ik vooral geweldig vind, is dat ik betrokken ben bij verschillende marketingactiviteiten en het hele proces van concept tot uitvoering co├Ârdineer. Neem bijvoorbeeld de magazines voor de beurzen - het is gaaf om te zien hoe alles samenkomt tot een prachtig eindproduct. Daarnaast heb ik dagelijks veel contact, zowel intern als extern. Als geboren kletskous geniet ik daar enorm van!

Waarom werken bij OGZ?

Het gezamenlijke doel om succesvolle evenementen te organiseren en de fantastische collega's en werksfeer!

Mijn OGZ-hoogtepunt

Mijn absolute hoogtepunt bij OGZ wordt onze gezamenlijke wintersporttrip naar Ischgl in de week van mijn verjaardag. Het idee alleen al dat we als team deze reis maken, spreekt boekdelen over hoe OGZ omgaat met zijn medewerkers. Voor mij, als nieuweling binnen het bedrijf, is dit de perfecte gelegenheid om mijn collega's op een meer persoonlijke manier te leren kennen. Het feit dat OGZ zo'n unieke ervaring biedt, toont hun waardering en zorg voor het team.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Ik heb gehoord dat de borrels na de beurzen goed gevierd worden! Ik heb er nog geen meegemaakt dus ik ben benieuwd of ze aan mijn verwachtingen kunnen voldoen ;)

In mijn vrije tijd

Ben ik veel bezig met de rust vinden, aangezien mijn functie best druk en chaotisch kan zijn. Dit doe ik door te sporten, wandelen, yoga, lezen of lekker iets te koken! Verder kan ik ook echt opladen door leuke dingen te doen met mijn vrienden. We gaan vaak een weekendje weg of op vakantie. In de zomer ben ik te vinden op een festival of terras en in de winter met een dekentje en theetje op de bank met mijn vriend of op de piste:)