Keynote WWV

"Bij OGZ kon ik al mijn wensen afvinken"

Onze online marketeer Inge gaat na 2,5 jaar nog dagelijks met plezier naar haar werk, ook al is het vanuit Tilburg best een stukje reizen. Waarom dat het dubbel en dwars waard is voor haar, lees je hier…

“Het was een verademing toen ik bij OGZ aan de slag ging. Na mijn Master Marketing Management heb ik eerst bij twee kleinere online marketingbureaus gewerkt, waar ik in korte tijd erg veel heb geleerd over het vak, maar toch ook alweer snel mijn plafond bereikte.

Bij OGZ kon ik al mijn wensen afvinken: werken in de evenementen, de switch naar klantzijde, een net wat groter bedrijf dan ik gewend was, een goede sfeer en een lekker brede (online) marketingfunctie waar ik mijn creativiteit en liefde voor cijfers én schrijven in kwijt kon. Dit was hem hoor!”

Ruimte voor eigen initiatieven & ontwikkeling

Inge is een ambitieuze dame en daar is binnen OGZ ook plaats voor: ‘’Het wordt je niet in de schoot geworpen; het initiatief moet je zelf nemen, maar er is zeker wel ruimte voor. Heb je een goed idee of wil je jezelf ontwikkelen aan de hand van een cursus, dan mag je daar mee aan de slag. Doordat het een relatief klein bedrijf is met weinig hiërarchie hoeven nieuwe ideeën ook niet 4 lagen van de organisatie door. Ik vind dat erg fijn!’’

Inge op Onderwijbeurs Noordoost

Ischgl 2022

 

Passie voor OGZ, haar merken en collega’s

“Met een kleine 20 man heeft OGZ voor mij de perfecte grootte. Je kent iedereen en loopt overal makkelijk binnen om een vraag te stellen of praatje te maken. Verder is er een goede balans tussen hard werken en ruimte voor grapjes. Er zijn maar weinig dagen dat ik niet echt gelachen heb op kantoor - en dan hebben we het nog niet eens over de uitjes en beurzen.

Iedereen heeft superveel passie voor onze producties en werkt dan ook keihard om die voor alle partijen - van klant tot bezoeker en van spreker tot coach - continu te verbeteren. Dat deze grote betrokkenheid soms leidt tot pittige discussies, vind ik alleen maar mooi. Alles voor het beste resultaat toch!”

 

De meest uiteenlopende projecten

“Het liefste wil ik ‘s ochtends meteen aan de slag met het checken van mijn mail en de lopende campagnes, maar vaak komt het neer op eerst even een praatje maken met collega’s.

Op een werkdag houd ik me bezig met uiteenlopende taken voor ál onze merken, lekker divers! Zo bedenk, bouw, monitor en onderhoud ik social media en Google Ads campagnes; beheer ik de contentplanningen voor de vakbeurzen en houd ik de websites bij. Daarnaast overleg ik vaak met collega’s of externe bureaus voor grotere projecten, de ene keer is dat het omgooien van een website (voor meerdere beurzen), dan weer een nieuwe netwerktool die we uitrollen (Webwinkel Vakdagen) of grootse branding campagnes (Studiekeuzelab & WWV).

Daarnaast verandert er veel binnen ons werkgebied dus ik probeer ook de nieuwsbrieven van de grote platformen bij te houden. Dat, in combinatie met al bovenstaande werkzaamheden voor meer dan 10 producties per jaar én Studiekeuzelab, maakt het lekker divers en lekker druk."

Festivak beursfoto

Ook toe aan een nieuwe uitdaging?

Loop jij ook vast in je huidige job en ben jij toe aan een volgende stap bij een ambitieus, gepassioneerd, relatief klein en informeel bedrijf? Bekijk snel onze vacatures en wie weet draai jij het komende beursseizoen met ons mee!

Bekijk vacatures

Meer over onze beurzen

Meer over de beurzen

Bekijk onze producties

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Meer over het team