Amber Mous

Office Manager Marketing

Mijn naam is Amber Mous en sinds kort ben ik werkzaam bij OGZ in de functie van Office Manager Marketing. Ook al ben ik pas net begonnen in mijn functie, sta ik te springen om mee te werken aan de verschillende beurzen die OGZ organiseert. Ik ben warm ontvangen door een enthousiaste groep collega's die weten van aanpakken.

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Ik ben enthousiast over mijn functie omdat het erg divers is en tegelijkertijd mijn organisatorisch planvermogen mag inbrengen voor alle beurzen in een team dat werkt met korte lijnen waar tevens ook ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Foto 1 amber

Foto 2 Amber

Waarom werken bij OGZ?

OGZ is een hecht informeel bedrijf waar ik de kans krijg om veel te ontdekken, veel te leren en met alle afdelingen samen kan werken. Tevens ben ik geïnspireerd geraakt om onderdeel te mogen zijn van succesvolle beurzen die wij als team samen neer mogen zetten. Daarnaast is de betrokkenheid hoog, dit zijn allemaal redenen waarom ik gekozen heb voor OGZ. 

Mijn OGZ-hoogtepunt?

Momenteel ben ik nog kort werkzaam bij OGZ. Ik kijk er naar uit om hoogtepunten te maken met OGZ en toffe resultaten te kunnen behalen met alle collega's.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Ondanks dat ik nog maar kort werkzaam ben bij OGZ, ben ik al geïntroduceerd met gezelligheid en passie voor bourgondisch eten, waar ik mezelf natuurlijk helemaal in kan vinden!.Ik kijk er naar uit om dit nog veel vaker mee te mogen maken!

In mijn vrije tijd

Ben ik vooral bezig met voetbal, zowel kijken als spelen. Gezellig uitgaan, uit eten of borrelen met vrienden en wandel ik graag samen met mijn hondje Dex. 

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen