Pili Cheng

Accountmanager Onderwijs

Sinds september 2023 maak ik deel uit van het OGZ Onderwijsteam waar ik meteen met mijn neus in de boter val. Behalve elke week taart en “bedrijfslunches”, draaide ik na 3 weken (in)werken al voor het “echie” mee op de eerste onderwijsbeurs!

Wat maakt mijn functie zo leuk?

Uiteraard heb ik nog niet alle facetten, waar mijn functie uit bestaat, gezien en geproefd, maar behalve de diversiteit kan ik voor nu wel met zekerheid zeggen dat “De Beurs” toch wel de kers is op de taart. Misschien heel afgezaagd, maar daar doe je het uiteindelijk voor.

Foto 1 Pili

Foto 2 Pili

Waarom werken bij OGZ?

Bij OGZ zijn wij niet “gewoon” collega’s van elkaar, maar zijn we met z’n allen 1 team. En hoe leuk is het om lid te zijn van een organisatie die de leukste en meest inspirerende beurzen organiseert.

Mijn OGZ-hoogtepunt?

Ik denk dat ik dit pas écht kan zeggen als mijn jaar rond is geweest, gezien er nog een aantal leuke uitjes in het verschiet liggen. En te horen aan de verhalen van collega’s, zal het me niet verbazen wanneer dit elke keer wijzigt.

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ?

Elk eetmoment bij OGZ is tot nu toe memorabel. Niet alleen het eten, maar ook de “intellectuele” gesprekken die regelmatig over de tafel gaan, overtreffen het keer op keer.

In mijn vrije tijd

Probeer ik zo vaak mogelijk te gaan sporten. Niet omdat het mijn hobby is, maar het schijnt goed en gezond te zijn. Daarnaast ben ik mijn zoons grootste fan en support ik hem bij elke basketbalwedstrijd en/of toernooi. Tussen de wedstrijden door drink ik graag een “kopje thee” bij vriendinnen, buren en familie waar dan ook meteen uitstapjes en reizen worden gesmeed. En ik ben dol op shoppen.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Lees het verhaal van Sem en andere collega's over werken bij OGZ

Lees meer verhalen