Header e-commerce

Programma Manager

Locatie: Eindhoven
 

Wat hebben Coolblue, de KNVB, Decathlon, Sunweb en My Jewellery met elkaar gemeen? Zij hebben allen op het podium gestaan bij een van onze beurzen. Wil jij werken met deze toffe namen/merken? Dan is dit misschien wel dé functie voor jou!

Ben jij de nieuwsgierige, proactieve en ondernemende collega die de lezingenprogramma’s van onze beurzen naar een hoger niveau tilt?

Onze beurzen onderscheiden zich door hun uitgebreide, inhoudelijke programma’s. Deze programma’s zijn het uithangbord van onze evenementen en staan centraal in onze marketing inspanningen om de doelgroep te overtuigen een bezoek te brengen aan onze beurzen.

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor de complete programmering van de inhoudelijke programma’s tijdens onze evenementen. Je verzorgt hierbij het totale traject. Van het onderzoeken van relevante thema’s tot het benaderen van sprekers. Je begeleidt hierbij de sprekers door het gehele traject tot en met de beurs. Je beschikt daarom ook over een flinke dosis actiegerichtheid, overtuigingskracht en klantvriendelijkheid. Relatiebeheer is ook een belangrijk onderdeel van deze functie. Hoe tof is het als mensen voor jou en door jou hun eigen grenzen verlengen en een ervaring opdoen voor het leven!? 

Je werkt intensief samen met je collega’s van marketing, sales en facilitair. Om ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden en iedereen tijdig van de juiste input is voorzien. In overleg is er veel mogelijk en heb je veel vrijheid in de invulling van je functie.

VOOR WELKE BEURZEN GA JE WERKEN?

Onze beurzen hebben de meest uiteenlopende thema’s. Van e-commerce tot big data en van onderwijs tot rampenbestrijding. De marketing afdeling werkt voor al onze merken, lekker gevarieerd dus!

HET TEAM

Het marketingteam bestaat uit vijf enthousiaste marketeers – stuk voor stuk echte marketing royals. Allemaal met een eigen expertise. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor de promotiecampagnes van de beurzen, de websites, mailings en de diverse social mediakanalen. Met jouw hands-on mentaliteit en flexibiliteit zorg jij er, samen met je collega's, voor dat de afdeling als een geoliede machine loopt en doelstellingen en deadlines worden gehaald.

OVER OGZ

Als onafhankelijk organisatiebureau in het volledig zelfstandig ontwikkelen en organiseren van vakbeurzen, publieks-evenementen en congressen, zijn wij de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van diverse evenementen in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende topmerken.

Wie ben jij?

 • Je bent gedreven en energiek en je neemt graag verantwoordelijkheid;
 • Je bent een teamspeler die makkelijk intern en extern communiceert;
 • Je bent stressbestendig en in staat om onder druk deadlines te halen;
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent een echte ogz'er als....

 • Je houdt van een informele, platte organisatiestructuur zonder veel hiërarchie. Jouw goede ideeën hoeven niet eerst 4 lagen van de organisatie door.
 • Je ernaar uitkijkt om mee te gaan naar onze beurzen. Hoe gaaf is het om op het moment suprême met de rest van het team ontzettend te genieten van wat we daar toch maar weer voor moois hebben neergezet!
 • Je flexibel bent en snel kan schakelen. Tijdens de organisatie van een evenement loopt nu eenmaal nooit alles precies zoals je het voor ogen had;
 • Je stevig in je schoenen staat en feedback durft te geven én te ontvangen. Altijd met het doel om onze producties en dienstverlening continu te blijven verbeteren;

Wat krijg je?

 • De kans om mee te werken aan de grootste (en gaafste!) beurzen van Nederland;
 • Een gevarieerde baan met een hoog ambitieniveau
 • Een hecht, Brabants gezellig en gepassioneerd team;
 • Toffe uitjes, veel etentjes en (beurs)borrels met je te gekke collega’s (al zeggen we zelf);
 • Ruimte voor eigen initiatief en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • 24 vrije dagen (bij een fulltime dienstverband) + extra collectieve vrije dagen rondom feestdagen;
 • All-in verblijf met het hele team in een hotel tijdens de beurzen;

EXTRA PUNTEN SCOREN?

Ben je ook nog secuur, neem je graag verantwoordelijkheid, heb je een hands-on mentaliteit en ben je oplossingsgericht? Dan ben jij de Programma Manager die wij zoeken!

Han maakt graag kennis met je

Han Bosman

Founder en CEO
han@ogz.nl