Sem van Dijk

Facilitair Medewerker

Na mijn 2e stageperiode bij OGZ ben ik in juni 2021 gestart op de facilitaire afdeling. Op deze afdeling ben je de spil in alle projecten en ben je mede verantwoordelijk voor een geweldige beurs!

Er is niks mooiers dan met het hele team een jaar lang naar de beurs toe te werken, de lege hal langzaam zien veranderen in een mooie beurs, een paar geweldige beursdagen te draaien en dan weer eindigen met een lege beurshal!

WAT MAAKT MIJN FUNCTIE ZO LEUK?

Het vele schakelen tussen locaties, leveranciers en exposanten vind ik heel leuk. Geen een dag is hetzelfde en je loopt altijd wel weer tegen nieuwe uitdagingen aan.

"Geen dag is hetzelfde en je loopt altijd wel weer tegen nieuwe uitdagingen aan!"

Sem en collega's in Ischgl


Mijn OGZ-hoogtepunt

Mijn OGZ hoogtepunt is toch zeker wel de skivakantie naar Ischgl. Heerlijk skiën met zijn allen, lekker lunchen en natuurlijk geweldige après ski ;)

Meest memorabele eet/borrelmoment bij OGZ

Pfoe, dat is een lastige! Welke was er niet gezellig?! Maar als ik er een moet noemen was The Harbour Club in Amsterdam toch wel geweldig met de Partybus!

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje en drankje doen op een terras, maar vind het ook niet erg om zelf lekker te koken. Ook vind ik het leuk om een mooie stad te ontdekken.

Ook werken bij OGZ?

Zie jij jezelf al werken aan de grootste producties bij een ambitieus, informeel en hecht bedrijf?
Bekijk dan onze vacatures op onze werkenbij-pagina.

Meer over OGZ

bo tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dit is OGZ

Meer over onze beurzen

Meer over onze beurzen

Bekijk ons portfolio

Meer collega's aan het woord

Meer verhalen van OGZ'ers

Lees meer verhalen