Kom werken bij OGZ! Bekijk onze marketing- en salesvacatures

Door jouw marketing inspanning duizenden bezoekers activeren?

Voor 10 succesvolle zakelijke events

Met veel passie organiseert OGZ al meer dan 25 jaar onafhankelijk de grootste en gaafste vakbeurzen en special interestbeurzen in de Benelux. In de meest uiteenlopende sectoren brengen we vraag (exposant) en aanbod (bezoeker) samen met onze complexe en kwalitatief hoogstaande producties.

Op onze podia hebben we al heel wat groten der aarde mogen ontvangen. Ook presenteren de meest toonaangevende bedrijven zich op onze beurzen: van PostNL tot bol.com en van Lightyear tot Tableau. Daarnaast zijn we marktleider in studiekeuze met onze 5 onderwijsbeurzen én met het online platform Studiekeuzelab. En ja, daar zijn we eigenlijk allemaal best wel trots op! 

Wil jij ook (weer) trots zijn op je werk en meewerken aan grote zakelijke evenementen? Bekijk dan onze marketing vacatures! 

Content marketeer

Jij gaat content maken voor off- en online uitingen voor al onze beurzen en ons contentplatform Studiekeuzelab!
 

Content marketeer

  • Copywriting / Storytelling / Communicatie
  • Part-time / Full-time
  • Junior / Medior

Bekijk vacature

E-mail marketeer

Jij bent verantwoordelijk voor het opmaken, plannen, verzenden en optimaliseren van e-mailcampagnes voor onze verschillende beurzen.

vacature online marketeer

  • E-mail marketing / Copywriting / Online marketing
  • Part-time / Full-time
  • Medior

Bekijk vacature

Content Manager

Jij weet welke boodschap en welk format de juiste snaar raakt bij al onze doelgroepen. Jij bedenkt, plant, creëert of coördineert en publiceert off- en online uitingen voor onze beurzen.

Jan Smeets op Festivak

  • Copywriting / Storytelling / Communicatie
  • Full-time
  • Medior

Bekijk vacature

Stel je eigen droombaan samen

Een functie waarbij je echt alleen maar leuke taken naar je toe kan trekken? Dat kan toch helemaal niet?! Oh jawel hoor, bij OGZ kun je namelijk nu je eigen marketingfunctie samenstellen.

OGZ ideale vacature

Doe jezelf een plezier, ga ervoor!

Bekijk de vacature

Stage lopen bij OGZ?


Studeer jij nog en ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage op het gebied van (event) marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want talent is altijd welkom bij OGZ!

Stagiaire

Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

Naar stage-vacature

Ontmoet je nieuwe collega's 

Leuk allemaal die vacatures, maar met wie kom je te werken? Deze knappe koppen willen graag wat meer over zichzelf vertellen. 


OGZ

 

Bekijk het team

 

Jouw ideale vacature niet gevonden?

Enthousiast geworden over werken bij OGZ, maar zit jouw ideale vacature er niet tussen. Niet getreurd! Wij zoeken ook nog een aantal toppers voor onze andere vacatures.

Bekijk alle vacatures

Kom jij dit gepassioneerde & gezellige team versterken?

Het geheim van het hechte OGZ-team zit ‘m in het samen toewerken naar een beurs. De hechte samenwerking, spanning én de ontlading van een succesvol event zorgen voor een onovertroffen teamspirit.

Hard werken zit in het bloed van een typische OGZ'er. Jezelf en de beurzen blijven ontwikkelen, bijblijven binnen je vakgebied en van en met elkaar leren, is waar we kracht uithalen. Heb je een goed idee, dan wordt dat alleen maar toegejuicht. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Daarnaast vinden we het belangrijk om op zijn tijd te ontspannen. Een teamuitje of lekker met elkaar eten, staat regelmatig op de agenda.

Spreekt werken in de dynamische evenementenbranche in een ambitieus, informeel en relatief klein (maar o zo fijn) team jou ook wel aan? Scroll dan snel weer naar boven en bekijk welke vacature het beste bij jou past. Hopelijk tot snel! 

Team